6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Μπάγερν απέδρασε με νίκη αλλά η Ντόρτμουντ δεν υποχωρεί

Η Μπάγερν απέδρασε με νίκη αλλά η Ντόρτμουντ δεν υποχωρεί

By on 1 Δεκεμβρίου, 2018 0 284 Views

Δύο γκολ του Σερζ Γκνάμπρι απέναντι στην παλιά του ομάδα βοήθησαν την Μπάγερν να αποδράσει από την Βρέμη (1-2), όμως το -9 από την κορυφή παραμένει, αφού η Ντόρτμουντ δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Ακόμα και στις καλές τις ημέρες, η Μπάγερν έχει άπειρη ίντριγκα στο ρεπορτάζ της, αφού ο Άριεν Ρόμπεν μόλις πληροφορήθηκε πως δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης ζήτησε να μείνει και εκτός αποστολής, όπερ και εγένετο.

Αυτός που πήρε την θέση του ήξερε καλά το γήπεδο και έκανε καλά την δουλειά του. Ο Σερζ Γκνάμπρι που έφτιαξε το όνομά του ως δανεικός στην Βρέμη, την τιμώρησε αφού με δύο δικά του γκολ βοήθησε την ομάδα του Νίκο Κόβατς να κερδίσει με 1-2 και να ανέβει ξανά στην τρίτη θέση, αλλά στο -9 από την Ντόρτμουντ, που είδε τους συνήθεις υπόπτους να καθαρίζουν απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Το 8ο φετινό τέρμα του Μάρκο Ρόις (με πέναλτι) και το 10ό του Πάκο Αλκάθερ διεύρυναν το αήττητο σερί της Μπορούσια, η οποία με το 2-0 επί της Φράιμπουργκ διατηρεί μαξιλάρι ασφαλείας 7 βαθμών από την δεύτερη Γκλάντμπαχ.

Τέλος, το γκολ του Τάσου Δώνη χάρισε την τρίτη φετινή νίκη στην Στουτγκάρδη, η οποία με το 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ ανέπνευσε οξυγόνο και βγήκε μετά από καιρό από την διακεκαυμένη ζώνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ για την 13η αγωνιστική της Bundesliga

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 2-0

(40’ πεν. Ρόις, 91’ Πάκο Αλκάθερ)

Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ 1-0

(39’ Δώνης)

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 1-2

(33’ Οσάκο / 20’, 50’ Γκνάμπρι)

Αννόβερο – Χέρτα Βερολίνου 0-2

(44’ Τορουναρίγκα, 73’ Ιμπίσεβιτς)