8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Βροχή…πέναλτι ,γκολ και τρίποντο για την Δόξα

By on 2 Δεκεμβρίου, 2018 0 265 Views

Βρόχη ,πέναλτι και πολλά γκολ στο Μακάρειο και επιστροφή ρης Δόξας στις νίκες Σε ένα παιχνίδι με τρία πέναλτι, πέντε γκολ και δύο ανατροπές, η Δόξα επικράτησε στο «Μακάρειο» με 3-2 παίρνοντας τρίποντο μετά από πέντε παιχνίδια με την βροχή να δημιουργεί δύσκολες συνθήκες για τους παίκτες.

Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Σαντίκ με πέναλτι που κέρδισε ο Λουίς Κάρλος από το χέρι του Χολτ, για να έρθει στο 29΄ο Ράσιτς με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 48’ ο Ανγκούλο κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Ευσταθίου με τον ίδιο να ευστοχεί και να δίνει… κεφάλι στο σκορ για την Πάφο. Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν με… δεμένα χέρια και στο 60΄ο Περέιρα κέρδισε νέο πέναλτι, το τρίτο στο παιχνίδι και το δεύτερο για την ομάδα του, έπειτα από ανατροπή του Φόλμπρεχτ. Ο Σαντίκ ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και είχε την ίδια… κατάληξη με το πρώτο ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τον τελευταίο λόγο είχε ο Παβλόφ ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και στο 74’ μετά από κεφαλιά πάσα του κορυφαίου Σαντίκ πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν σωστός και στα τρία πέναλτι του παιχνιδιού. Η Δόξα με αυτή τη νίκη «σκαρφάλωσε» στους 14 βαθμούς και στην 7η θέση πάνω από την Ομόνοια. Η Πάφος έμεινε στάσιμη στην 9η με 7.

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Ευσταθίου (55′ Παβλόφ), Μπόλιεβιτς (11′ Τίνκου), Ασαμόα, Ζατλ, Λουίς Κάρλος (83′ Χατζηβασίλης), Νέλσίνιο, Σαντίκ

Στον πάγκο: Λοΐζου, Φερνάντες, Άδωνη, Παχίπης

Πάφος (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Μπαγκάρτ, Ντέχμεκ, Χολτ (81′ Σιμό), Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ, Κουλς (78′ Πολίτσι), Ανγκούλο, Ζάντερ (68΄Φιλιώτης), Ράσιτς

Στον πάγκο: Πέτρου, Καρώ, Αντωνίου, Πάβελ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιτρέα / Χολτ

ΓΗΠΕΔΟ: «Μακάρειο»
ΘΕΑΤΕΣ: 1000 περίπου