2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση είναι εδώ !Έκανε το μπαμ και κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ

Η Ένωση είναι εδώ !Έκανε το μπαμ και κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ

By on 3 Δεκεμβρίου, 2018 0 268 Views

Η Ένωση δήλωσε δυναμικά παρούσα στην μάχη για παραμονή . Παίζοντας με σωστή τακτική και μυαλό , έχοντας την σωστή προσέγγιση και κλειστούς τους χώρους, ενώ ήταν πολύ διαβασμένη, επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 εντός έδρας. Ντεμπούτο με νίκη για τον Φελκ!

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό με λιγοστές ευκαιρίες. Όμως το σκηνικό διαφοροποιήθηκε στο β’ μέρος αφού το ματς άλλαξε… ολόκληρο! Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη και κατάφερε να «μετουσιώσει» τις ευκαιρίες της σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 54’ ο Ζάρατε έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και ήρθε ο Ουντόζι να βγάλει την σέντρα για να βρει αμαρκάριστο τον Πίττα στην «καρδιά» της περιοχής της ΑΕΚ για να γράψει το 1-0. Ο Κουμής έπειτα από πάσα του Ριέρα «σφράγισε» την νίκη για την ομάδα τουσ στο 90΄

Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα απλώς κέρδισε ένα πέναλτι στο 90+4′ με τον Γιάννου και μείωσε ο Φλοριάν στο τελευταίο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΕΝΠ (Φελκ): Κλέιμαν, Αμπαρτζουνιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Ολίβα, Ενόχ, Ριέρα, Ουντόνζι (71′ Κουμής), Πίττας, Ζάρατε (75′ Μαϊσουράντζε), Ρασμούσεν (83′ Κολοκούδιας)

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Κολοκούδιας, Ελευθερίου, Μέρτακκας, Φράγκος

ΑΕΚ (Ιραόλα): Τόνιο, Γκαρσία (46′ Κάσες), Καταλά, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Χέφελ, Λαρένα (74′ Ασούμπρε), Τρισκόφσκι, Ακοράν, Τέτε (58′ Γιάννου), Φλοριάν

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τομάς, Λαμπάν, Αναστασίου Ρ., Αναστασίου Κ., Ρουσιάς,

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουντόζι, Ολίβα, Ενόχ / Ακοράν, Κάσες, Ιωάννου

ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 900 περίπου

Στο όριο καρτών: Ενόχ, Ολίβα, Αμπαρτζουνιάν / Τέτε, Φλοριάν, Γιάννου

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης