3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Δραματική νίκη κορυφής για την ΑΕΛ 3-2

By on 10 Δεκεμβρίου, 2018 0 343 Views

Στην κορυφή και μόνη ξανά η ΑΕΛ η οποία επικράτησε με 3-2 του Ερμή στο Τσίρειο, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 12η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Τεράστιας σημασίας η νίκη της ΑΕΛ που την φέρνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και στο +2 από το ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη, ο Ερμής με 7 βαθμούς παραμένει στην 11η θέση.

Δύο φορές πήρε προβάδισμα στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ με τους Αντάμοβιτς (18΄) και Ρομάν (36΄), όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τους Μαρτίνιουκ (26΄) και Μαύρου (43΄).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73΄΄ με τον Τζούνιορ να κάνει το σουτ την μπάλα να βρίσκει στον Γκουλόν και να καταλήγει στα δίκτυα. Ο διαιτητής κακώς πίστωσε το γκολ στον Χουράδο που ήταν δίπλα από τον ποδοσφαιριστή του Ερμή.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69΄.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Α. Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γουίλερ, Γκαστανιάγα (70΄ Μυτίδης), Αντάμοβιτς, Ντα Σίλβα (60΄ Λεάντρο), Τόρες (19΄ Ρομάν), Μακρής, Χουράδο

Στον πάγκο: Πρότσεκ, Ζτραβκόφσκι, Φιντέλις, Μαρκόσκι, Κυριάκου

ΕΡΜΗΣ (Ζοάο Ντε Ντέους): Παπαδόπουλος, Μαλόν, Ταραλίδης, Κουακίτσα, Πηλέας, Φυλακτού, Γκουλόν (88΄ Λύτρα), Μαρτίνιου, Ντίντακ (75΄ Γεωργίου), Κεϊτά, Μαύρου (82΄ Κατσιατής)

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Δημητρίου, Ψάλτης, Εμπαλό, Μπανούσης, Χριστοδούλου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μ. Σωτηρίου – Α. Μιχαηλίδης), 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρ.: Κώστας Καπιτανής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γουίλερ (3η), Λεάντρο / Γκουλόν, Κουακίτσα (3η), Κεϊτά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κεϊτά

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 744