6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Συγκέντρωση στην τακτική μας είναι το κλειδί(βίντεο)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Συγκέντρωση στην τακτική μας είναι το κλειδί(βίντεο)

By on 14 Δεκεμβρίου, 2018 0 2335 Views

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για τον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ παραθέτοντας τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

«Το προσεγγίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Θα μπούμε με το ίδιο πνεύμα. Θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να δείξουμε την κυριαρχία μα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο με τα στοιχεία που προσπαθούμε να βάλουμε τις τελευταίες βδομάδες στο παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια. Η εικόνα της ομάδας είναι καλή στο θέμα τακτικής, διαβάζουμε τους αντιπάλους και δεν μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο τακτικό κομμάτι,. Απλά είναι πολλές φορές η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έχουμε σε κάποιες αποφάσεις που παίρνουμε, στο decision making που λέμε και δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Είναι κάτι που δουλεύουμε και χρειάζεται χρόνος. Χρόνος δεν υπάρχει βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλεύουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» ανέφερε αρχικά ο κ. Αναστασίου.

Για το κλειδί της επιτυχίας…

«Το σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να περιορίσουμε τα δικά μας και να μην παρασυρθούμε από εξωτερικούς παράγοντες. Αν οι παίκτες μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, αυτό θα είναι το κλειδί».

Για το τι θα σημαίνει ενδεχόμενη επιτυχία…

«Πάντα κάθε νίκη δίνει ψυχολογική ώθηση, ειδικά όταν είναι απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλο και γενικά απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχουμε θετικά αποτελέσματα. Κάθε νίκη βοηθάει την ομάδα ψυχολογικά. Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει χαρά στον κόσμο».