1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:Το ΑΠΟΕΛ δεν το αγαπώ μόνο, είναι η οικογένεια μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:Το ΑΠΟΕΛ δεν το αγαπώ μόνο, είναι η οικογένεια μου

By on 18 Δεκεμβρίου, 2018 0 2343 Views

Αποχαιρέτησε το ΑΠΟΕΛ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο «Parimatch-Αρχάγγελος».

Αρχικά, μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης.

«Διπλά μου ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μας, με ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει. Σεβαστήκαμε την επιθυμία του, είναι ένας ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε τους περισσοτέρους τίτλους με την ομάδα μας και ελπίζω να μην πάρει πρωτάθλημα με άλλη ομάδα», ανέφερε χαριτολογώντας.

«Πανηγύρισε μαζί μας 19 τίτλους. Ήταν παρών στις κορυφαίες στιγμές του συλλόγου. Η προσωπική μας σχέση άρχισε το 2001. Όταν άρχισε να παίρνει ευκαιρίες, μέχρι που πήγε στη Λάρισα. Επέστρεψε και συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ελπίζω να αποχαιρετήσω ανάλογα και τους άλλους τέσσερις αρχηγούς που είναι εδώ. Τους Στάθη, Εφραίμ, Μοράις και Ντε Βινσέντι».

Από την πλευρά του, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανέφερε:

«Μέρες σαν την σημερινή είναι πιο δύσκολες από πολλούς αγώνες. Αύριο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ δεν το αγαπώ μόνο, είναι η οικογένεια μου. Για τέλος, θέλω να ζητήσω την κατανόηση όλου του φίλαθλου κόσμου στην Κύπρο για την απόφαση μου να μην αγωνιστώ εναντίον του ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια της καριέρας μου».

Για το τι ξεχωρίζει από την καριέρα του:

«Αγωνιστικά στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι ο σεβασμός του κόσμου».

Για το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχε:

«Το πέναλτι με τη Λιόν».

Το πιο σημαντικό παιχνίδι που αγωνίστηκε:

«Με την Ομόνοια την σεζόν 2008-09 όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πρωτάθλημα σημαδιακό, ήταν η απαρχή των επιτυχιών».