6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Επίσημα τώρα ο Σόλσκιερ στη θέση του Μουρίνιο

By on 19 Δεκεμβρίου, 2018 0 523 Views

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη… γκάφα αργά το βράδυ της Τρίτης, αυτή τη φορά ανακοίνωσε κανονικά την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως είχε… διαρρεύσει ήδη από χθες, λίγες ώρες μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο, ο Νορβηγός είναι αυτός που θα αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 45χρονος Νορβηγός, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έχει γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο της Μόλντε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011 και το 2012, στην Κάρντιφ, αλλά και ως προπονητής στη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

O Σόλσκιερ θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς μετά το τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να αναλάβει άλλος τεχνικός.

Ήδη ως φαβορί εμφανίζεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια και για την «απόκτηση» του Μαουρίσιο Ποκετίνο, η περίπτωση του οποίου είναι σαφώς δύσκολη με δεδομένο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναν.