18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Το σημαντικό είναι η ψυχολογία η δική μας (ΒΊΝΤΕΟ)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Το σημαντικό είναι η ψυχολογία η δική μας (ΒΊΝΤΕΟ)

By on 21 Δεκεμβρίου, 2018 0 2293 Views

Στις δυσκολίες του αγώνα με την Ένωση, στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου ενόψει της αναμέτρησης με τους «βυσσινί», το απόγευμα της Κυριακής.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Όπως έμαθα φυσάει πολύ στο γήπεδο τους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις καιρικές συνθήκες. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο και η Ένωση που παίζει στην έδρα της. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν της διακοπή των Χριστουγέννων και είναι δύσκολο από πλευράς μυαλού να κρατήσεις του ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους. Είναι δύσκολο το timing όμως οφείλει ο καθένας να δώσει το μάξιμουμ» ανέφερε αρχικά ο κ. Αναστασίου.

Για το ότι η Ένωση, νίκησε την ΑΕΚ, ενώ είχε και άλλα καλά αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες…

«Είναι μια ομάδα που πιστεύει. Νίκησε την ΑΕΚ, έφερε ισοπαλία με Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα και έχασε από τον Απόλλωνα. Παλεύει τα παιχνίδια και δεν χάνει με μεγάλα σκορ. Έχουν έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Βοήθησε και η αλλαγή προπονητή. Το σημαντικό είναι η ψυχολογία η δική μας και το πώς θα προετοιμαστούμε για να δώσουμε το μάξιμουμ. Θα έχουμε κάποιες απουσίες και θα πρέπει να βρούμε κατάλληλη χημεία για να κάνουμε το παιχνίδι μας».