28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Βεσελόφσκι κατέβασε τα ρολά.Νίκη εξάδας η Νέα Σαλαμίνα

Ο Βεσελόφσκι κατέβασε τα ρολά.Νίκη εξάδας η Νέα Σαλαμίνα

By on 22 Δεκεμβρίου, 2018 0 358 Views

Σε κακό δαίμονα της ΑΕΚ εξελίσσεται η Ν.Σσλαμίνα που αυτή την φορά κέρδισε στην Αρένα και εδραίωσε θέση στην πρώτη εξάδα ενώ έστειλε και ηχυρό μήνυμα ενόψει κυπέλλου.Η ΑΕΚ σπομακρύνθηκε ήδη σημσντικά απο τον στόχο υου τίτλου.

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας με 1-0 και γίνεται η 5η ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει την ομάδα της Λάρνακας στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Βεσελόφσκι που κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι και της χάρισε τη νίκη με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να… βρουν τα πατήματά τους. Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Κίνγκσλεϊ στο 16’ μετά από μπαλιά του Χριστοφόρου, ο φορ των «ερυθρολεύκων» με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Κορυφαία αυτή του Φλοριάν στο 45′ που ανάγκασε τον Βεσελόφσκι να διώξει εντυπωσιακά.

Από εκεί που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να βάζει πίεση. Οι Λαρνακείς στον περισσότερο χρόνο, είχαν ανούσια κατοχή, προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως με γεμίσματα στην περιοχή. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι έκαναν πιο έντονη την πίεση τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και το γκολ που θα τους έδινε τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Έτσι, η ΑΕΚ μένει χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ η Νέα Σαλαμίνα επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα(69′ Ασούμπρε), Ακοράν, Χέφελ, Γκοζάλες(87′ Ρουσιάς), Ιωάννου(46′ Τομάς), Τολεμές, Γιάννου.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Κορέια, Μιντίκκης, Μαργκάσα, Νουρ(72′ Κωστή), Ελουντού(89′ Σικόρσκι), Τιάγο(90+4 Αζίζ), Κίνγκσλεϊ