28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Γιουνάιτεντ… άλλαξε (pics)

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Γιουνάιτεντ… άλλαξε (pics)

By on 23 Δεκεμβρίου, 2018 0 498 Views

Μαυρίλα, γκρίνια, απογοήτευση, προβληματισμός και κακές σχέσεις, έφυγαν όλα μαζί με τον Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οι «κόκκινοι διάβολοι», στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πλέον στον πάγκο, άλλαξαν πολύ.

Και πολύ περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι, αφού το ποδόσφαιρο που έπαιξαν απέναντι στην Κάρντιφ, όσο κι αν όντως υπάρχει διαφορά επιπέδου δυναμικότητας, είχε… άλλον αέρα.

Είχε συνεργασίες, είχε απόλαυση από αυτούς που έπαιζαν τη μπάλα, είχε πιο ελεύθερο μυαλό, δίχως πίεση. Παρά το γεγονός πως σε τέτοιες περιπτώσεις το βάρος για την άμεση αλλαγή κατάσταση μπορεί να βαρύνει τους ώμους, οι παίκτες του «Όλε» παρουσίασαν πρόσωπο που έκανε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στο Κάρντιφ να το χαρούν και με το παραπάνω, παραμονές των Χριστουγέννων, λίγο πριν τη Boxing Day.

Οι δηλώσεις του Λουκ Σο μετά την αναμέτρηση με τους «bluebirds» και η αναφορά που έκανε προς τον κόσμο της ομάδας λέγοντας «ελπίζω να το απόλαυσαν τόσο, όσο κι εμείς στον αγωνιστικό χώρο», φανερώνει πως όντως έπειτα από πάρα πολύ καιρό, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόλαυσαν αυτό που έκαναν στο γήπεδο.
Τα χαμόγελα στον πάγκο, η ενότητα με τον Σόλσκιερ μπροστάρη, οι κραυγές των ποδοσφαιριστών στους πανηγυρισμούς για τα γκολ και η απομάκρυνση ολόκληρης της αρνητικής ενέργειας που κυριαρχούσε, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα παρακάτω κλικ του φωτογραφικού φακού, δεν λένε καθόλου ψέματα…