27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΖΟΥΝΙΟΡ:Ζητούμε συγγνώμη αλλά η ομάδα και το τεχνικό τιμ δεν θα εγκαταλείψει

ΤΖΟΥΝΙΟΡ:Ζητούμε συγγνώμη αλλά η ομάδα και το τεχνικό τιμ δεν θα εγκαταλείψει

By on 23 Δεκεμβρίου, 2018 0 517 Views

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της ΑΕΛ, Ντόσα Τζούνιορ, εξέφρασε απολογίες για την ήττα αλλά και την αποφασιστικότητα του για δουλειά ώστε η ομάδα να τελειώσει αυτό που άρχησε.

Διαβάστε τι έγραψε

”Ως αρχηγός αυτής της ομάδας, πρέπει να πω ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και ζητούμε συγγνώμη στους οπαδούς που είναι πάντα δίπλα μας δίνοντάς μας την υποστήριξη που χρειαζόμαστε, όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε!

Έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια για αυτό το κλαμπ, και είχα υπέροχες στιγμές, αλλά επίσης βρισκόμουν στην αντίθετη πλευρά της επιτυχίας! Έκανα λάθη αλλά πάντα επέστρεψα να κάνω το καλύτερο, να πολεμήσω και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Έχω δουλέψει σκληρά για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου και για την ομάδα να επαναφέρει την ευτυχία και την υπερηφάνεια στους υποστηρικτές της ΑΕΛ. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι την τελευταία μου πτώση αίματος και την τελευταία μου μέρα σε αυτό το μεγάλο κλαμπ!

Ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε, η ομάδα και το τεχνικό τιμ δεν θα εγκαταλείψει. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε αυτή τη σεζόν! Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι υγιής, χωρίς τραυματισμούς και τα αποτελέσματα θα έρθουν όπως πάντα έρχονται σε εκείνους που εργάζονται σκληρά!

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα δυνατά Χριστούγεννα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε…”