9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κατήφορος για την Σίτι .Ήττα και από την Λέστερ και στο -7

Κατήφορος για την Σίτι .Ήττα και από την Λέστερ και στο -7

By on 26 Δεκεμβρίου, 2018 0 454 Views

Η Σίτι ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ανατροπή, αυτή τη φορά από την Λέστερ με 2-1, και έμεινε στην τρίτη θέση στο -7 από την κορυφή.

Εδώ και λίγο καιρό, κάτι πάει στραβά στο βασίλειο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Κάτι δυσλειτουργεί! Κάτι χάλασε. Η Σίτι για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δέχθηκε γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου. Λέει πολλά αυτό! Οι πολίτες αν και προηγήθηκαν νωρίς με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα (14’, 0-1), έπειτα από υπέροχο συνδυασμό κατέρρευσαν από την θαρραλέα Λέστερ, που τους κοίταξε στα μάτια.

Μία καταπληκτική σέντρα του Βάρντι και μία ακόμα πιο όμορφη κεφαλιά του Ολμπράιτον έφερε την άμεση απάντηση (19’, 1-1), με την Σίτι να μοιάζει μπλοκαριασμένη, ειδικά στην τελική πάσα.

Παρά το διαρκές τάισμα του εκπληκτικού Σανέ, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτιάξουν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και στην επανάκηψη βρέθηκαν στα σχονιά με τις «αλεπούδες» να έχουν απανωτές καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Βάρντι.

Ένα ξερό βολέ του Ρικάρντο Περέιρα (81’, 2-1) απέδωσε δικαιοσύνη, με την Λέστερ να υποχρεώνει τους πρωταθλητές Αγγλίας σε δεύτερη σερί ήττα (τρίτη στα τέσσερα τελευταία) και να χαλάει τις γιορτές του Πεπ Γκουαρντιόλα και της παρέας του.
Λέστερ (Κλοντ Πιελ): Σμάιχελ, Περέιρα, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί, Ντιντί, Τσαουντχέρι (63’ Γκρέι), Μάντισον (78’ Σίμπσον), Όλμπραϊτον, Βάρντι (88’ Οκαζάκι)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (83’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (70’ Ντ. Σίλβα), Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο