7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Κερμπρ:Ο Απόλλωνας με είδε από το καλοκαίρι…

By on 27 Δεκεμβρίου, 2018 0 6265 Views

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Απόλλωνα από την Σλόβαν δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα και ότι ο Απόλλωνας τον ήθελε και το καλοκαίρι, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε και ο Φόλμπρεχτ της Πάφου.

Αναλυτικά:

«Θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο εκεί, και θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο σύντομα γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα. Αρχίζουμε στις αρχές Ιανουαρίου, οπότε δεν θα είναι εύκολο για εμένα. Η πρώτη επαφή έγινε πριν έξι μήνες, όταν παίξαμε φιλικό με τον Απόλλωνα και κερδίσαμε 4-0. Μάλλον τους άρεσα γιατί με ενημέρωσαν μετά το παιχνίδι. Δεν έγινε η μεταγραφή τότε, αλλά ο Απόλλωνας επέστρεψε. Ταξιδεύω για Κύπρο ξανά στις 28 Δεκεμβρίου, και θα πω αντίο στην οικογένεια μου».

«Μου πρότεινε την Κύπρο ο Φόλπρεχτ. Είναι και αυτός εκεί με την οικογένεια του και είναι πολύ ικανοποιημένος. Τον συνάντησα όταν ήμουν στην Κύπρο πριν τα Χριστούγεννα. Το Σάββατο η Πάφος έπαιξε με τον Απόλλωνα και ο Φόλπρεχτ ήταν τραυματίας οπότε είδαμε το παιχνίδι μαζί από την κερκίδα».