27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης

By on 28 Δεκεμβρίου, 2018 0 4750 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Παντελή.

Μπήκατε στην διαδικασία προγραμματισμού ενόψει Ιανουαρίου;
«Σίγουρα ως είθισται τον Ιανουάριο οι ομάδες προσπαθούν να διορθώνουν κάποια προβλήματα που βγαίνουν από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο. Διαπιστώσαμε κάποια προβλήματα αλλά η ομάδα είναι πολύ καλή. Δεν φτάσαμε εκεί που θέλαμε να ήμασταν και γι’ αυτό θα γίνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης».

Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθείτε;
«Ο προπονητής μας είπε ότι θέλει ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης».

Δηλαδή πάτε για 8άρι και ακραίο επιθετικό;

«Κάπως έτσι και θα δούμε αν θα χρειαστεί και κάτι στην συνέχεια».

Για τις αποδεσμεύσεις;
«Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το τι πρόσφεραν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε ότι κάποιοι δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα».

Ενημερώσατε κάποιους ποδοσφαιριστές ότι είναι εκτός πλάνων;
«Όχι, με την επιστροφή στις προπονήσεις αύριο θα αρχίσουμε την διαδικασία για συζητήσεις».

Ισχύει ότι φεύγει ο Σισέ;
«Δεν ισχύει ότι φεύγει ο Σισέ αλλά δεν πήραμε τα αναμενόμενα από τον ποδοσφαιριστή. Θα συζητήσουμε και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε»

Το οικονομικό μπορεί να ανατρέψει αποφάσεις αγωνιστικές;
«Βεβαίως μπορεί να ανατρέψει πράγματα καθώς ίσως να μην θέλουμε να πάρουμε τόσο μεγάλο ρίσκο. Όλα θα φανούν μέσα από τις συζητήσεις και μέσα από τις επαφές πάντα υπάρχει κατάληξη».

Διαβάζετε τα δημοσιεύματα ότι φεύγουν οι Κάτσαρ, Σισέ και Βάργκιτς ίσως και ο Λαβόρδε, πως τα σχολιάζετε;
«Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι έχουν το ίδιο σκεπτικό με το δικό μας. Από τους ποδοσφαιριστές που είπατε δεν πήραμε αυτά που αναμέναμε. Θα πρέπει να συζητήσουμε αυτό το γεγονός και θα πάρουμε τις αποφάσεις».

Πόσο προβληματισμένοι είστε από τον Λαβόρδε και αν θεωρείται να μπορεί να επιστρέψει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο;
«Ήδη μίλησα μαζί του και του είπα ότι είναι μηδαμινή η προσφορά του. Δεν είναι θέμα μόνο χρημάτων αλλά και θέμα προσφοράς. Αυτό το ξέρει ο ποδοσφαιριστής και του είπα ότι αν είχαμε έναν καλό Λαβόρδε ίσως να ήταν διαφορετική η θέση μας. Ο ποδοσφαιριστής το αντιλήφθηκε αλλά όλα πρέπει να μπουν στο τραπέζι για να δούμε πως συνεχίζουμε».

Οικονομικά που βρίσκεται η Ανόρθωση;
«Το είπα εκατόν φορές. Είναι ενοχλητικό οι Ανορθωσιάτες να συζητούν το οικονομικό για την ομάδα».
**«Οι παίκτες της Ανόρθωσης είναι πληρωμένοι μέχρι τον Νοέμβριο αλλά με ενοχλεί που κάποιοι Ανορθωσιάτες το αμφισβητούν. Η Ανόρθωση πάντα θα είναι ελλειμματική όπως είναι όλες οι ομάδες στην Κύπρο πέραν αυτών που μπαίνουν σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Μια διοίκηση πρέπει να βρίσκει τους τρόπους να επιβιώνει μέχρι να φτάσει σε μια επιτυχία στην Ευρώπη. Όταν κάνεις 4-5 εκατομμύρια προϋπολογισμό που είναι ψηλός για την Κύπρο και τα έσοδα σου είναι πέραν από αυτά να μπεις ομίλους, είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Πιστεύετε ότι γίνεται αυτή η κουβέντα γιατί κάποιοι δεν θέλουν τον Ανδρέα Παντελή;
«Όπως έχουμε φτιάξει την Ανόρθωση υπάρχουν αντιπαλότητες τα τελευταία δέκα χρόνια. Ελπίζω κάποτε να το ξεπεράσουμε αυτό. Αλληλοφαγωθήκαμε παρατεταμένα και αυτό τιμώρησε την Ανόρθωση. Δεν υπάρχει περιθώριο να συνεχιστούν όλα αυτά. Είναι τρομακτικό πράγμα για την Ανόρθωση μια 10ετία χωρίς τίτλο».

Θεωρείτε ότι σας δικαιώνει η επιλογή Στρέπελ με την πάροδο του χρόνου;
«Θεωρώ ότι αρχίζει να βγάζει αποτέλεσμα η αλλαγή προπονητή. Ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι τέλους αλλά χρειάζεται χρόνος για να πούμε ότι όλα βαίνουν καλώς. Έχω θετικότατη άποψη αλλά σε δύο μήνες δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα».

Για την διαιτησία…
«Το είπα πολλές φορές ότι ενώ υπήρχε μεγάλη προκατάληψη, φέραμε τον κ. Ρέικβαρτ για να διορθώσει πράγματα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αλλαγή αυτή και είπα ότι θα πρέπει να ψάξουμε άλλε λύσεις. Προτείναμε πολλά αλλά δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αλλαγές».

Είναι αλήθεια ότι απαγορεύσατε στον κ. Καπιτανή την είσοδο στο γήπεδο σας;
«Εκφραστήκαμε δημόσια για το θέμα Καπίτανή. Δεν ήταν θέμα απαγόρευσης αλλά θεωρήσαμε ότι δεν θα ήταν σωστό να ήταν στο γήπεδο και ενημερώσαμε την ΚΟΠ όταν θα ήταν καλύτερα να μην έρθει για να μην δημιουργηθεί πρόκληση».

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σας με τον κ. Καπιτανή;
«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις. Το κυριότερο είναι ότι δεν μπορούν όχι μόνο ο κ. Καπιτανής αλλά διάφορα άτομα να είναι το δεσμείν και λύειν στην διαιτησία».

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πρόβλημα με τον κ. Ρέικβαρτ;
«Όταν ένας άνθρωπος δεν είναι συνέχεια στην Κύπρο δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Όταν αμφισβητούνται πλέον οι ορισμοί είναι σημαντικό θέμα».

Ποιο μοντέλο μας ταιριάζει στην διαιτησία;
«Αν γινόταν οι διαιτητές να είναι επαγγελματίες και να μην έχουν κανέναν άλλο ανάγκη πέραν του εργοδότη τους θα ήταν το καλύτερο».

Για την δομή του πρωταθλήματος;
«Το θέμα των πλέι οφ ίσως να έχει κουράσει και θα ήταν καλύτερη μια διαφορετική μορφή. Αν είναι 16 ομάδες με 4 να διαβαθμίζονται χωρίς πλέι οφ ίσως να ήταν το καλύτερο».

Σε ερώτημα ακροατή να μπορεί φέτος η Ανόρθωση να πάρει πρωτάθλημα;
«Να σταθεροποιηθούμε πρώτα και βλέπουμε».

Νεότερα στο μεταγραφικό κομμάτι πότε να περιμένουμε;
«Ίσως και πριν την έλευση του νέου χρόνου».