9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γκουαρντιόλα: Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις πολλά παιχνίδια και να χάσεις επίσης

Γκουαρντιόλα: Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις πολλά παιχνίδια και να χάσεις επίσης

By on 28 Δεκεμβρίου, 2018 0 346 Views

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζει ότι ακόμα είναι νωρίς για τη μάχη του τίτλου.

Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Μάντσεστερ Σίτι. Οι ήττες από την Τσέλσι και την Λέστερ την έχουν αφήσει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή της Premier League στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται να μην ανησυχεί για τη συνέχεια και προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και να μην σκέφτονται την κούρσα του πρωταθλήματος.

“Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Πέρσι τον Γενάρη και τον Φλεβάρη υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν πως η Πρέμιερ Λιγκ τελείωσε. Να ζεις με αυτό δεν είναι εύκολο. Πριν από ένα μήνα όλοι συζητούσαν για το ματς με τη Λίβερπουλ, ενώ πριν από αυτό είχαμε 3 ή 4 ματς να παίξουμε. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις πολλά παιχνίδια και να χάσεις επίσης.

Οταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα είχαμε χάσει τέσσερα ματς στη σειρά. Το σημαντικό είναι να μην σκεφτόμαστε στη Λίβερπουλ, αλλά τη Σαουθάμπτον. Δεν ξεχνάω ποιοι είμαστε, πόσο καλή ομάδα έχουμε…” τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι.