4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σημαντική βδομάδα για την Ανόρθωση.Μεταγραφές και ΑΠΟΕΛ

Σημαντική βδομάδα για την Ανόρθωση.Μεταγραφές και ΑΠΟΕΛ

By on 7 Ιανουαρίου, 2019 0 1332 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την ισοπαλία με την Αλκή…

«Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Πρόκειται για ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανένα. Δεν δώσαμε συνέχεια μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, στοχεύοντας τη νίκη τις τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο έργο, όμως όταν παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να παίρνουμε τις νίκες».

Για το ότι η ομάδα δεν έχει σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα…

«Ήταν λίγα τα παιχνίδια που ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος από μας. Αν παρουσιάζαμε προβληματική εικόνα ο προβληματισμός θα ήταν μεγαλύτερος. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε».

Για την τοποθέτηση του Γιούργκεν Στρέπελ για τον Σισέ ότι δεν γνωρίζει αν είναι εκτός πλάνων…

«Μέχρι στιγμής δεν ενημερώθηκε κανένας ποδοσφαιριστής ότι θα αποχωρήσει. Θα γίνει μέχρι το τέλος της βδομάδας. Θα φανεί και από τη συμπερίληψη των ποδοσφαιριστών στην αποστολή για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Στην Ολλανδία έχουν μια φιλοσοφία πως όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην ομάδα αποτελούν μέλος της ομάδας και έχουν συμμετοχή στις υποχρεώσεις της».

Για τον Ζοάο Πάουλο…

«Δεν έχουμε καταλήξει. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θέλουμε να εντάξουμε στο ρόστερ».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν…

«Στο πλάνο είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Ένας για τη μεσοεπιθετική γραμμή και ένας για τη μεσαία γραμμή. Αν θα αλλάξει, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Κινούμαστε για δύο ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι μια σημαντική βδομάδα για αυτά τα θέματα».

Για τα αγωνιστικά νέα ενόψει ΑΠΟΕΛ…

«Ο Λαβόρδε ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Επιστρέφει ο Πράνιτς, ενώ ο Ιγκιεμπόρ ίσως χρειαστεί ακόμα μια βδομάδα».