2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Σβήνουν οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο Εμιλιάνο Σάλα

Σβήνουν οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο Εμιλιάνο Σάλα

By on 22 Ιανουαρίου, 2019 0 706 Views

Μεγαλώνει η αγωνία για τον Εμιλιάνο Σάλα, την ώρα που οι αρμόδιοι εκφράζουν πια δημόσια την άποψη πως πολύ δύσκολα είναι ζωντανός…

Το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κάρντιφ αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας. Ξεκίνησε από τη Νάντη με προορισμό την Ουαλία, αλλά φαίνεται ότι κατέπεσε στη Μάγχη.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις έχει ερευνηθεί ήδη μια πολύ μεγάλη επιφάνεια χωρίς να βρεθεί ίχνος από το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός και ο πιλότος.

Ο Τζον Φιτζέραλντ, διευθυντής επιχειρήσεων στο στενό της Μάγχης, φαίνεται πως βάζει τέλος στις ελπίδες για να βρεθούν ζωναντοί οι αγνοούμενοι.

«Δεν πιστεύω πως έχουν επιζήσει» φέρεται να δήλωσε σε βρετανικό μέσο.

Ο Σάλα είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στη Ναντ και σήμερα αναμενόταν να γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την Κάρντιφ.

Ο Σάλα γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη της Σάντα Φε και έκανε το πρώτο βήματα του στην Club Proyecto Crecer για να πάρει μεταγραφή στη Μπορντό στα 21 του. Δόθηκε δανεικός στον Φεβρουάριο του 2012 στην US Orelans, τρίτης κατηγορίας, και ακολούθησαν δανεισμοί στην Chamois Niort της Ligue 2 και στην Καέν της Ligue 1 όπου σκόραρε 18 και 5 γκολ σε 37 και 13 εμφανίσεις του αντίστοιχα, πριν έρθει η συμφωνία για να μετακομίσει στη Ναντ το 2015.

Τέσσερις σεζόν έμεινε εκεί, είχε 130 συμμετοχές και πέτυχε 48 γκολ. H Kάρντιφ τον απέκτησε πριν από μερικές ημέρες, έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, για να την βοηθήσει να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.