17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ράμος έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Ρεάλ στα ημιτελικά του κυπέλλου

Ο Ράμος έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Ρεάλ στα ημιτελικά του κυπέλλου

By on 25 Ιανουαρίου, 2019 0 440 Views

Με τον Σέρχιο Ράμος να πετυχαίνει δύο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε 4-2 την Χιρόνα στο Bernabeu και έκανε βήμα πρόκρισης για τους «4» του Copa del Rey.

Αν και φάνηκε το ματς να της στραβώνει δύο φορές, η Ρεάλ είχε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Χιρόνα στην Μαδρίτη και με 4-2 να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δύο γκολ πέτυχε ο Σέρχιο Ράμος, επέστρεψε από τραυματισμό ο Τόνι Κροος.

Στην πρώτη φάση άνοιξε το σκορ η Χιρόνα, καθώς στο 7′ ο Ραούλ Γκαρθία έκανε τέλεια σέντρα από αριστερά και ο Λοσάνο από κοντά το 0-1. Η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα, είχε καλή στιγμή με τον Μαρσέλο στο 13′ και πέντε λεπτά μετά ο Λούκας Βάθκεθ πλάσαρε σωστά μετά το γύρισμα του Οντριοθόλα από δεξιά (1-1). Μπενζεμά (21′, 30) και Βινίσιους είχαν ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο, όμως το δεύτερο γκολ για τους Μαδριλένους ήρθε στο 42′ όταν ο σκόρερ της Χιρόνα ανέτρεψε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Βινίσιους και ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση α λα Πανένκα νίκησε τον Ιραϊθόθ. Το 2-1 παρέμεινε για το πρώτο μέρος αφού στις καθυστερήσεις ο Μπενζεμά με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος, δεν φάνηκε να πηγαίνει καλά για τους Merengues καθώς ο Μάρκος Γιορέντε μπήκε στο 59′ και στο 66′ έκανε αχρείαστο πέναλτι με χέρι και ο Αλεξ Γκρανέλ με δυνατή εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2. Η Ρεάλ όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο 77′ – μετά τη σέντρα του Μαρσέλο – ο Ράμος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3-2) και τρία λεπτά αργότερα, ο Βινίσιους έφυγε από αριστερά και γύρισε καταπληκτικά για τον Μπενζεμά, που από κοντά είχε εύκολο έργο για το τελικό 4-2.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Μαρσέλο, Ράμος, Νάτσο, Οντριοθόλα, Καζεμίρο (59′ Γιορέντε), Θεμπάγιος (70′ Θεμπάγιος), Μόντριτς (63′ Κροος), Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.
Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Αλκαλά (46′ Εσπινόσα), Μουνιέσα, Χουάνπε, Ραούλ Γκαρθία (59′ Σέουνγκ-Χο), Μπόρχα Γκαρθία, Αλεξ Γκρανέλο, Ντάγκλας Λουίζ, Ντουμπιά, Λοσάνο (78′ Πόρτου).