1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τους νέους η Ένωση πήρε σπουδαίο διπλό .Έπαιζε και με 10 στο β’ημίχρονο.

Με τους νέους η Ένωση πήρε σπουδαίο διπλό .Έπαιζε και με 10 στο β’ημίχρονο.

By on 3 Φεβρουαρίου, 2019 0 299 Views

Η Ένωση πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Αλκή, επικρατώντας των κυανέρυθρων με 2-1. Αυτή είναι η πρώτη νίκη για την ομάδα του Παραλιμνίου εκτός έδρας. Οι βυσσινί αιφνιδίασνα στο ξεκίνημα , πήραν σημαντικό προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το πέναλτι του Σπόλιαριτς. Ωστόσο ο χρόνος δεν αρκούσε στην Αλκή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Με 10 παίκτες για περισσότερο από 30 λεπτά αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι αφού ο Ψευδιώτης έδειξε δεύτερη κίτρινη για θέατρο του Ριέρα εκτός της οεριοχής σε μθα φάση που μάλλον φάουλ έπρεπε να δοθεί υπερ της Ένωσης.

Η Αλκή… άργησε 7 λεπτά να μπει στο παιχνίδι, και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη στο γκολ του Μηνά Αντωνίου στο 6’ και του Γκοζλάν στο 7’. Ο δυο νέοι, που πήραν φανέλα βασικού έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους βυσσινί και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η Αλκή μέχρι να συνέλθει… έφυγε το Α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη, προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να μπουν στο παιχνίδι και βρήκαν κάποιες ευκαιρίες με δράστη τον Μπελαμεϊρί, όμως ο Κλέιμαν κράτησε την Ένωση. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 58’ με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ριέρα, όταν δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα σε μια φάση που θα συζητηθεί. Η Αλκή κατέβαλε αρκετές προσπάθειες, όμως ο Κλέιμαν δήλωσε παρών. Ωστόσο, στο 90+3 κέρδισε πέναλτι η Αλκή σε ανατροπή του Σπόλιαριτς(ο τηλεοπτικός φακός δεν ξεκαθαρίζει αν υπήρχε παράβαση) από τον Βαλλιάνο, με τον Σπόλιαριτς να μειώνει. Ωστόσο, το 1-2 ήταν το τελικό σκορ, όπου η Ένωση πήρε την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Αλκή: Πάρντο, Σταύρου(46′ Τραϊτσέφσκι), Γκαντάτσια(64′ Μπαταρά), Ιβάν Κάρλος, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Ακόστα(46′ Τριμπό), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Αγγελή, Κυριάκου, Αμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε, Ενόχ, Ριέρα, Πίττας(64′ Κουμής), Αντωνίου(71′ Μουλαζίμης), Γκοζλάν(82′ Φυτανίδης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιβάν Κάρλος(6η) / Ενόχ(6η), Πίττας, Αγγελή
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ριέρα(2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: Αμμόχωστος
ΘΕΑΤΕΣ: 300 περίπου