2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σ.ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Μακάρι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί να λειτουργούσαν σε όλες τις υποθέσεις τόσο γρήγορα …

Σ.ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Μακάρι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί να λειτουργούσαν σε όλες τις υποθέσεις τόσο γρήγορα …

By on 9 Φεβρουαρίου, 2019 0 3424 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας στις δηλώσεις του στη Cytavision μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ουζόχο με την ανακοίνωση του ΚΟΑ για ακύρωση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή.

“Αυτή τη στιγμή δεν θα τοποθετηθώ, θα γίνει μία συζήτηση ανάμεσα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ και θα υπάρξει μια γενική τοποθέτηση. Αυτό που θα έλεγα είναι πως μακάρι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί να λειτουργούσαν σε όλες τις υποθέσεις τόσο γρήγορα και με τόση ευελιξία και το Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Κύπρος θα ήταν πολύ καλύτερος τόπος”.

Για το ματς… “Είναι παράξενο να κερδίζεις αυτό τον αγώνα και να μην μπορείς να το χαρείς όπως θα έπρεπε. Ήταν μοιρασμένο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι και πετύχαμε τα δύο γκολ. Στο δεύτερο η Νέα Σαλαμίνα κρατούσε μπάλα, όμως δεν βρήκε τόσες πολλές ευκαιρίες. Θυμάμαι το φάουλ που απέκρουσε πολύ ωραία ο Δημήτρης.

Για τις δυσκολίες που υπήρξαν πριν το ματς και τον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου… “Είχαμε τη δυσκολία όχι μόνο του αγωνιστικού αλλά και όσων προηγήθηκαν του αγώνα. Παρ΄όλα αυτά οι παίκτες παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και τα κατάφεραν. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου. Χρειάζεται την στήριξη και τη δύναμη όλων μας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που βρέθηκε εδώ και μας στήριξε. Συνεχίζουμε. Όπως μάθαμε να κάνουμε όλα αυτό τον καιρό, έτσι και αυτό το παιχνίδι το κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ”.