6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Έμειναν στο Χ Ανόρθωση-Ομόνοια και περιμέμουν…

By on 17 Φεβρουαρίου, 2019 0 6944 Views

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια και το 0-0 αφήνει ανοικτή την είσοδο στην πρώτη εξάδα ανάλογα με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ καθώς και δυο δοκάρια.Η Ανόρθωση ψυχολογικά επηρεασμένη απο την εκκρεμότητα της υπόθεσης Ουζόχο δεν είχε καλή απόδοση ενώ ο Στρέπελ ίσως να μην αντιλήφθηκε οτι η ομάδα του ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη και άργησε να ανεβάσει ψηλά την ομάδα του .

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλύτεροι, με τους κυανολεύκους να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μπροστά από την εστία του Παναγή, όμως μια ο Δημητρίου και μια το… δοκάρι τους στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουν προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ήταν καλύτερος ο ρυθμός, και πάλι η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και η Ανόρθωση προσπάθησε να απειλήσει στο τελευταίο 20λεπτο. Η Ομόνοια ήταν αυτή που βρήκε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 90+4 καθώς σε σέντρα-φάουλ του Γκόμεθ, από το ύψος της περιοχής ο Κούσουλος έκανε την κεφαλιά όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι η Ανόρθωση ανεβαίνει στους 34 βαθμούς και οι πράσινοι στους 28, χωρίς να αλλάζει η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων. Στην 5η η Ανόρθωση, στην 7η η Ομόνοια.

Αναγκαστικές αλλαγές και για τις δυο ομάδες, με τους Αρτυματά και Ζίβετς να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο στο 22’ και 28’ αντίστοιχα, καθώς αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Μπουφ από πλευράς Ανόρθωσης, όπως και ο Μότα για τους φιλοξενούμενους.

Ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή χωρίς την μεγάλη φάση δεν κατάφερε να δείξει οτι σφύριζε ακριβοδίκαια.Στον πειθαρχικό έλεγχο χρησιμοποίησε δυο μέτρα και δυο σταθμά ενώ του ξέφυγαν αρκετά φάουλ ή έδωσε λανθασμένα αφήνοντας παραπονούμενους τους γηπεδούχους.ο

Ανόρθωση: Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς(22′ Στρούνα), Ντουγκλάο, Ιωάννου, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μπέκα(78′ Λαβόρδε), Ντούρις, Στεφανέλι(62′ Μπουφ)

Στον πάγκο: Στέμερ, Κατσαράβα, Ράγιος, Μπουφ, Οικονομίδης, Λεμέσιος

Ομόνοια: Παναγή, Μανρίκε, Κολοβός(82′ Ντάρμπισαϊαρ), Γκόμεθ, Ζίβετς(28′ Μόντες), Ραμίρεζ, Βύντρα, Κούσουλος, Μαυρίας, Κατελάρης, Τζιωνής(75′ Μότα)

Στον πάγκο: Μεχίας, Αντωνίου, Γκαφούρ, Α. Σοάρες, Λοέ, Χαραλάμπους

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντούρις(3η), Ιωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: Αντώνης Παπαδόπουλος
ΘΕΑΤΕΣ: 3000 περίπου

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
4ος: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης