27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός ομάδας ο Νσούε που νιώθει θιγμένος(Aνακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ανάρτηση του παίκτη)

Εκτός ομάδας ο Νσούε που νιώθει θιγμένος(Aνακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ανάρτηση του παίκτη)

By on 18 Φεβρουαρίου, 2019 0 6973 Views

Το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Πάολο Τραμετσάνι και τον Εμίλιο Νσούε στην προπόνηση της Κυριακής, φέρνει εκτός ομάδας τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Το παράπτωμα του Νσούε έφερε μεγάλο προβληματισμό εντός της διοίκησης που προσπαθεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη υπόθεση, διασφαλίζοντας το καλύτερο για την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να δώσει τη δική του θέση για το συμβάν και η πρόθεση που υπάρχει είναι να μείνει εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο θέμα. Υπάρχουν πρώτες σκέψεις για αποδέσμευση του Νσούε λόγω της σοβαρότητας του παραπτώματος, όμως ακόμα δεν έγινε οποιαδήποτε ουσιαστική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.
H σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι διεξάγεται εσωτερική πειθαρχική έρευνα που αφορά στον ποδοσφαιριστή Emilio Nsue.

Μέχρι την ολοκλήρωση της και σύμφωνα με σχετικό όρο στο συμβόλαιο, ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εκτός ομάδας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Aπο την πλευρά του ο παίκτης μέσω ανάρτησης του στα Social media αφήνει αιχμές σε βάρος του προπονητή του.

Η σχετική ανάρτηση του Εμίλιο Ενσούε αναφέρει τα εξής:

«Σας ευχαριστώ όλους φίλοι του ΑΠΟΕΛ για την υποστήριξη. Παίρνω πολλά μηνύματα και το εκτιμώ πολύ. Πιστεύω δικαιούστε μια εξήγηση, για την ώρα δεν μπορώ να σας δώσω τις λεπτομέρειες όμως σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε την αλήθεια πολύ σύντομα, και όχι ότι γράφεται (ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ). Βαρέθηκα αυτές τις μ….ς που γίνονται πάντα. Κάποτε σιωπούσα για να αποφύγω τα προβλήματα όμως αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη φορά πάει πολύ! Είναι μια θλιμμένη μέρα για εμένα αυτό που έγινε γιατί το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα. Αγαπώ αυτή την ομάδα και σας σέβομαι πάρα πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα αυτό το σημαντικό Σαββατοκύριακο (Είμαι διαθέσιμος να παίξω όμως δεν μου επιτρέπεται να παίξω, όπως την περασμένη βδομάδα…) Μόνο ΑΠΟΕΛ».