27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Τι ενόχλησε τον Τραμετσάνι…και το θέμα Νσούε

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Τι ενόχλησε τον Τραμετσάνι…και το θέμα Νσούε

By on 18 Φεβρουαρίου, 2019 0 6186 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το θέμα που προέκυψε με τον Εμίλιο Νσούε.

«Θα διεξαχθεί μια εσωτερική πειθαρχική έρευνα. Πρέπει να είμαστε σωστοί στις διαδικασίες και όταν ολοκληρωθούν, θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενημέρωση. Θα βρίσκεται εκτός ομάδας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα» ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα ακούσουν και την πλευρά του ποδοσφαιριστή…

«Εννοείται. Θα διεξαχθεί έρευνα όπως προνοείται από τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας».

Για το ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό…

«Δεν θα πω κάτι περισσότερο από αυτό που λέει η ανακοίνωση. Πρέπει να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί και ότι προκύψει ως αποτέλεσμα θα ενημερώσουμε».

Για την τοποθέτηση του ίδιου για το ότι δεν του επετράπη να αγωνιστεί παρά το ότι ήταν έτοιμος…

«Διεξάγεται μια εσωτερική πειθαρχική έρευνα και δεν θα πω κάτι άλλο».

Για την λεκτική αντιπαράθεση Βάτερμαν – Μερκή μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ…

«Μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, μίλησαν και απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά που δεν ήταν σωστή και το θέμα θεωρείται λήξαν».

Για την αποχώρηση του Τραμετσάνι το Σάββατο από τη δημοσιογραφική διάσκεψη…

«Σαφώς και ως όφειλε παρευρέθηκε στη διάσκεψη, όμως ενοχλήθηκε από την αναφορά του κ. Ιντάλγκο για το θέμα του μπάτζετ. Κακώς αποχώρησε έπρεπε να περιμένει την μετάφραση και να διεκπεραίωση της δημοσιογραφικής διάσκεψης. Αντιλαμβάνομαι την ενόχληση για το θέμα του μπάτζετ. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιείται. Αν έπαιζε μπάλα το μπάτζετ καμία ομάδα που είχε ένα ευρώ μικρότερο μπάτζετ, δεν θα δικαιούνταν κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη δική του ανάρτηση για το θέμα…

«Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει μεροληπτική ευαισθησία. Να το κάνουμε για όλους».

Για τη διαιτησία και τη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Νατέλ…

«Ήταν μια φάση που ήταν το μεγάλο λάθος. Δεν είναι η πρώτη φορά. Η χθεσινή περίπτωση, ήρθε να συνδυαστεί και με άλλα πράγματα. Έγινε και η καταγγελία με την Πάφο, όμως δεν ίδρωσε το αυτί οποιουδήποτε αφού την ερχόμενη βδομάδα ορίστηκε ως τέταρτος».