7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέο άλμα σωτηρίας από την Πάφο.Κέρδισε την Δόξα και ανέβηκε

Νέο άλμα σωτηρίας από την Πάφο.Κέρδισε την Δόξα και ανέβηκε

By on 23 Φεβρουαρίου, 2019 0 376 Views

Ένα γκολ του Αγκούλο ήταν αρκετό για να χαρίσει σημαντική νίκη στην Πάφο κόντρα στην Δόξα με 1-0, μια νίκη που επιτρέπει στην Πάφο να αφήσει πίσω της στην βαθμολογία την ομάδα της Κατωκοπιάς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πάφο να πατά καλύτερα και να απειλεί την εστία του Γκρέμσλ. Αφού χάθηκαν δύο ευκαιρίες με τους Ράκελς και Νέμετς, ακολούθησε ένα «νεκρό» διάστημα χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στην αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του α΄ μέρους η Δόξα ανέβηκε και έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με αποκορύφωμα την διπλή του 39΄ όπου ο Μολ σταμάτησε απανωτά σουτ των Λουίς Κάρλος και Ζατλ.
Η επανάληψη άρχισε πολύ καλά για τους γηπεδούχους καθώς στο 55΄ ήρθε το γκολ με τον Αγκούλο το οποίο έδωσε άλλο αέρα στην Πάφο. Στο 61΄ ο Χατζηβασίλης έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Χατζηβασίλης και στην συνέχει όλα πήραν τον δρόμο τους καθώς ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι πήγε στα μέτρα της Πάφου. Στο 90+5΄ η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μιτρέα με δεύτερη κίτρινη, ενώ την πρώτη την αντίκρισε δύο λεπτά νωρίτερα.

ΠΑΦΟΣ (Ζ.Κόπιτς): Μολ, Καρώ (51΄ Σιρόκ), Χολντ, Ράσιτς, Ζάντερ, Φόλμπρεχτ, Μπάκαρντ, Ζίβουλιτς, Αγκούλο (76΄ Ντόπνβνια), Νέμετς, Ράκελς

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα (59΄ Μπόλιεβιτς), Μουκτάρης, Τίνκου, Λουίς Κάρλος, Μπατέν, Χατζηβασίλης, Ζατλ (71΄ Παπαφώτης), Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νέμετς (6η), Φόλμπρεχτ/Λουίς Κάρλος, Σωτηρίου, Μουκτάρης (6η), Μιτρέα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μιτρέα
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 351
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντίνος Φωτίου (Σωτήρης Βίκτωρος, Γιώργος Σάββα) Ανδρέας Στρούθου (Παναγιώτης Γερασίμου).