13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αυτό και αν είναι ντέρμπι .Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στις 16:05 (Cytavisionsports 6)

Αυτό και αν είναι ντέρμπι .Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στις 16:05 (Cytavisionsports 6)

By on 24 Φεβρουαρίου, 2019 0 401 Views

Το απόλυτο ντέρμπι στην Αγγλία που μαγνητίζει τους φιλάθλους σε όλο τον παλανήτη.Σήμερα το απόγευμα αν η Λίβερπουλ περάσει με νίκη από την έδρα του μεγάλου εχθρού…θα κάνει βήμα για τον τίτλο αλλά η Γιουνάιτεντ έχει τους δικούς της στόχους.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Η εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι αήττητη επί 9 ματς (8-1-0), με την τελευταία ήττα να έρχεται από τη Λίβερπουλ στις 16 Δεκεμβρίου. Με τον Σόλσκιερ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ έχει συλλέξει 25 βαθμούς σε 9 ματς. Αν δεν ηττηθεί από τη Λίβερπουλ, ο Νορβηγός τεχνικός θα ξεπεράσει τον Γκους Χίντινγκ, ο οποίος πήρε 25 βαθμούς στα πρώτα 10 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της Τσέλσι. Ακολουθεί την Τετάρτη η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.
Αγωνιστικά Νέα: To ιατρικό τιμ της Γιουνάιτεντ έχει… πέσει πάνω στον μεσοεπιθετικό Λίνγκαρντ (21/4) και τον επιθετικό Μαρσιάλ (20/9), οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, προκειμένου να προλάβουν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και η συμμετοχή τους θα κριθεί οριστικά λίγο πριν από τη σέντρα. Παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Βαλένσια (5/0), Ρόχο (2/0), Ντάρμιαν (5/0).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Ντε Χέα – Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο – Πογκμπά, Μάτιτς, Ερέρα – Μάτα – Λουκάκου, Ράσφορντ
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε η Λίβερπουλ με την Μπάγερν μετά το εντός έδρας 0-0, στο πρώτο ματς για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της Γερμανίας, στις 13 Μαρτίου. Η προσοχή φυσικά είναι στραμμένη στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αν η Λίβερπουλ δεν ηττηθεί, θα περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι η Γιουνάιτεντ είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο με τον Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Νορβηγός αξίζει να μονιμοποιηθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ακολουθεί την Τετάρτη το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ.
Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κλοπ υπολογίζει και πάλι τον σέντερ μπακ Φαν Ντάικ (26/1), ο οποίος έλειψε λόγω τιμωρίας και προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Νοκ άουτ έχουν τεθεί δύο άλλοι αμυντικοί, ο Λόβρεν (9/1) και ο Γκόμεζ (13/0). Οι Μίλνερ, Χέντερσον και Κεϊτά διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή, δίπλα σε Φαμπίνιο και Βάιναλντουμ.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον – Αρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Βάιναλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ