18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Καθάρισε με τριάρα η ΑΕΚ και βλέπει πιο ψηλά

By on 24 Φεβρουαρίου, 2019 0 408 Views

Η ΑΕΚ που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, επικράτησε με 3-0 της Ένωσης στην «Αρένα», σε ένα παιχνίδι όπου από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της, άργησε όμως να σκοράρει. Όταν τα κατάφερε… «καθάρισε» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι, έφτασε τους 39 βαθμούς, 6 πίσω από την ΑΕΛ και την 3η θέση.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η ΑΕΚ απείλησε την εστία του Κλέιμαν με σουτ του Τρισκόφσκι. Γρήγορος ρυθμός, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να σκοράρουν στο α’ ημίχρονο, με τους ποδοσφαριστές του Φελκ να περιμένουν στο δικό τους μισό και να απειλήσουν στην κόντρα. Από τη στιγμή που το γκολ δεν ερχόταν, η Ένωση ήταν μέσα στο παιχνίδι, και άντεξε στην πίεση των Λαρνακέων σε όλο το 45λεπτο.

Από εκεί που τελείωσε το α’ ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο. Κατοχή και… πίεση από τους γηπεδούχους, που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 54’ μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Λαρένα. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Ακίνο διπλασίασε τα γκολ των κιτρινοπράσινων που απλοποίησαν το έργο τους. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, βρήκαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν έφτασαν στο γκολ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα, με τον Τρισκόφσκι στο 90+2 να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΑΕΚ: Τόνιο, Ιγκόρ, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα(70′ Σάστρε), Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία, Κάσες, Τζεφρέν, Ακίνο(89′ Αναστασίου)

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα(81′ Κοσμά), Γκλαβίνα(64′ Ζάρατε), Ολίβα, Σερμπάκοφ(46′ Ουντόζι), Αντωνίου, Κυριάκου, Φυτανίδης, Μαϊσουράντζε, Πίττας, Γκοζλάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πίττας (3η)

ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ»
ΘΕΑΤΕΣ: 2000