27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει.Με ανατροπή (1-2)πέρασε στην κορυφή.

Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει.Με ανατροπή (1-2)πέρασε στην κορυφή.

By on 24 Φεβρουαρίου, 2019 0 8376 Views

Το ΑΠΟΕΛ έκανε κουμάντο στο γήπεδο και με ανατροπή πέρασε νικηφόρα απο το Τσίρειο με 2-1 εκτοπίζοντας τον Απόλλωνα που ήταν εκεί μετά την ένσταση του για τον αγώνα με την Ανόρθωση.Το παιγνίδι ήταν συναρπαστικό στο β’ ημίχρονο και με εναλλαγές συναισθημάτων και φάσεων.Ιδιαίτερα μετά το 1-2 ράγισαν καρδιές όταν ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρίες για το 2-2 ενώ ο Ζαχίντ επιπόλαια έχασε την ευκαιρία της βραδιάς για να πετύχει το 1-3.

Το ΑΠΟΕΛ λοιπόν ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 και θα μπουν στη 2η φάση ως πρωτοπόροι.

Στους 49 βαθμούς το ΑΠΟΕΛ και στο +2 από τον Απόλλωνα που έχει 47.

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε με τον Περέιρα στο 64΄, όμως το συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι έκανε την ανατροπή. Αρχικά, στο 67΄ με τον Νατέλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μπάλογκ που μπήκε αλλαγή να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 84΄.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ. Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Σαρδινέρο (85΄ Καραγιόλ), Σακέτι, Κυριάκου, Μπρου, Σκέμπρι (72΄ Φοπαλά), Περέιρα, Ζελάγια (77΄ Παπουλής)

Στον πάγκο: Κίσσας, Βασιλείου, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Μάρκοβιτς, Σπόλιαριτς

ΑΠΟΕΛ: (Π. Τραμετσάνι): Βάτερμαν (33΄ Ρόμο), Βούρος, Καρλάο, Ιωάννου, Καζού, Γκέντσογλου, Σόουζα, Γιάκολις (72΄ Ζαχίντ), Νατέλ, Τάμαρι, Μπέζιακ (62΄ Μπάλογκ)

Στον πάγκο: Αρτυματάς, Εφραίμ, Μοράις, Φακινέτι, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Μάριος Καλογήρου, Νίκος Εγγλέζου), 4ος: Αβραάμ Τσούκκας, Παρ.: Μάριος Τσάγγαρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουεντραόγκο (3), Φοπαλά, Ρομπέρζ, Περέιρα / Βούρος, Σόουζα (6η), Γιάκολις,Μπάλογκ

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 6.259 εισιτήρια