20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024

Συμβιβασμός 1-1 Ν.Σαλαμίνας-Αλκής

By on 24 Φεβρουαρίου, 2019 0 381 Views

Νέα Σαλαμίνα και Αλκή εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος». Σε ένα παιχνίδι όπου είχε δυο όψεις, μιας και στο α’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και επιθετικά, σκόραραν από ένα γκολ, ενώ στην επανάληψη πρόσεξαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία με τις φάσεις να είναι λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με κορυφαία αυτή του Ελουντού στο 7’, όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Πάρντο. Η Αλκή που ισορρόπησε το παιχνίδι, δέκα λεπτά αργότερα, άνοιξε το σκορ με τον Ιβάν Κάρλος μετά από ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία από εκεί και πέρα, ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 30’, ο Φουστάρ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, και την ισοφάριση του αγώνα. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι το τέλος του α΄ ημιχρόνου, είδαμε ένα ανοικτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μη δεχθούν άλλο γκολΗ Ν.Σαλαμίνα με το Χ τερμάτισε στην 6η θέση ενώ η Αλκή θα δώσει μάχη για σωτηρία στον β’ όμιλο

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Ρέινολντς, Μιντίκκης, Κορέια, Μαργκάσα, Νουρ, Ελουντού(62′ Τισντέλ), Τιάγκο, Κίνγκσλει(74′ Σικόρσκι)

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια(74′ Ακόστα), Ιβάν Κάρλος(75′ Μπανταρά), Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Στάροκιν, Τριμπό(66′ Σταύρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορέια (3η), Τιάγκο(3η) / Γκαντάτσια(6η), Σπόλιαριτς, Τραϊτσέφσκι

ΓΗΠΕΔΟ: Αμμόχωστος
ΘΕΑΤΕΣ: 1000