2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μουρίνιο: «Στην επόμενη ομάδα μου, δεν θέλω εσωτερικές κόντρες»!

Μουρίνιο: «Στην επόμενη ομάδα μου, δεν θέλω εσωτερικές κόντρες»!

By on 26 Φεβρουαρίου, 2019 0 612 Views

Ομάδα στην οποία θα υπάρχει απόλυτη κατανόηση και αντίληψη γύρω από το πλάνο που θα επιλέξει ν’ ακολουθήσει, θέλει να βρει για την επόμενη δουλειά του στην προπονητική ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην Telegraph για τη ζωή μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις σκέψεις που κάνει πλέον, έχοντας περάσει δυο μήνες από την απόλυσή του από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Δεν θέλω άλλες εσωτερικές κόντρες… Θέλω να υπάρχει κατανόηση. Θέλω να δουλέψω σε έναν σύλλογο όπου θα υπάρχει δομή και θα το καταλαβαίνουν αυτό από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Στην καριέρα μου έχω δουλέψει υπό πολλές συνθήκες και οι μεγάλες επιτυχίες δεν ήρθαν λόγω της δομής και της οργάνωσης, αλλά λόγω της πιστής εφαρμογής του πλάνου που υπήρχε» είπε ο Μουρίνιο, προσθέτοντας ότι:

«Αν μια ομάδα δεν έχει φιλοδοξίες, δεν πρόκειται να πάω ποτέ εκεί. Έχω αρνηθεί προτάσεις μέχρι στιγμής γιατί ψάχνω κάτι στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Θέλω να δουλέψω με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και με τους οποίους θα είμαι κι εγώ χαρούμενος και θα έχουμε ίδιες ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού. Το είχα στην Ίντερ αυτό…».