2 Ιουνίου, 2024
  • 2 Ιουνίου, 2024

Η Μίλαν φουλάρει για την επιστροφή της στ’ αστέρια

By on 2 Μαρτίου, 2019 0 383 Views

Η Μίλαν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και ακουμπά τ΄αστέρια του Champions League. Tέταρτη διαδοχική νίκη, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σασουόλο και βρέθηκε στην 3η θέση και στο +1 από την… 4η Ιντερ! Με σύμμαχο την άμυνά τους οι ροσονέρι κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Σασουόλο και να διατηρήσουν το αήττητο που κρατά από τα τέλη Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Γκατούζο μπορεί να μην έπεισε επιθετικά, αλλά το αυτογκόλ του Λιρολα στο 35′ ήταν αρκετό για τη νίκη. Η Σασουόλο προσπάθησε να απαντήσει, είδε τον Μπογκα στο 40΄ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η αποβολή του γκολκίπερ Κονσίλι στο 64′ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ροδρίγκες, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο (56΄ Μπίλια), Πακετά (73′ Καστιγιέχο), Κεσί, Σούσο, Πιάτεκ (84′ Κουτρόνε)

Σασουόλο: Κονσίλι, Πελούσο, Φεράρι, Ντεμιράλ, Λιρολα, Μανιανέλι (68΄ Πεγκόλο), Τζούρισιτς (74′ Μάτρι), Μπόγκα, Σένσι, Λοκατέλι (63΄ Μπουραμπιά), Μπεράρντι