2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Η Ένωση πήρε ανάσα και έβαλε φωτιά

By on 4 Μαρτίου, 2019 0 382 Views

Η Ένωση ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 με της Δόξας στο Τάσος Μάρκου και πλέον η μάχη για σωτηρία πήρε φωτιά αφού η Ένωση έφθασε στους 20 βαθμούς όσους η Δόξα και η Αλκή και η Πάφος πιο παμω με 21.

Ο σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μηνάς Αντωνίου. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός βρήκε δίκτυα με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση στο 15΄.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίκτυα.

Η νίκη της ΕΝΠ έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής, αφού με την Αλκή να υποχωρεί στην 11η θέση και στη ζώνη της διαβάθμισης με 20 βαθμούς. Ίδια είναι η συγκομιδή της ΕΝΠ και της Δόξας, ενώ ένα βαθμό περισσότερο έχει η Πάφος. Οι ομάδες αυτές μαζί με τον Ερμή που είναι αρκετά πίσω 13 βαθμοί) θα παλέψουν για τη σωτηρία.

ΕΝΠ (Κάριτ Φελκ): Κλέιμαν (37΄ Πέτρου), Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Βαλλιάνος, Ενόχ, Ριέρα, Ουντότζι, Κολοκούδιας (59΄ Μαϊσουράτζε), Αντωνίου, Ρασμούσεν (75΄ Ολίβα)

Στον πάγκο: Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Ζάρατε, Ελευθερίου, Γκλάβινα, Φυτανίδης

ΔΟΞΑ (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ζατλ, Παπαφώτης (46΄ Νελσίνιο), Λουίς Κάρλος, Παβλόφ (46΄ Μπατέν)

Στον πάγκο: Λοϊζου, Φερνάντες, Άδωνη

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Ιωάννης Λαζάρου – Ανδρέας Ανδρέου), 4ος: Λούκας Σωτηρίου, Παρ.: Ανδρέας Ξάνθου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυριάκου / Λουίς Κάρλος