27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΕΛΑΪΣΗΣ:H Πάφος έχει την ομάδα αλλά είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες

ΜΕΛΑΪΣΗΣ:H Πάφος έχει την ομάδα αλλά είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες

By on 4 Μαρτίου, 2019 0 374 Views

Ο Υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πάφου Πέτρος Μελαίσης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

«Είναι ένα βαρύ σκορ αλλά δεν τελείωσε τίποτα για εμάς. Η ομάδα είναι κουρασμένη, δίνουμε ακατάπαυστα ένα σερί αγώνων και αυτό επηρέασε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Επειδή λέγονται πολλά, ότι είναι στα κάτω η ομάδα και άλλα. Η ομάδα είναι στα κάτω μετά την αφαίρεση βαθμών. Άρα η βαθμολογική συγκομιδή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Τώρα θα παλέψουμε όπως μάθαμε να παλεύουμε. Αυτοί που θέλουν να δημιουργούν σενάρια πριν τελειώσει το πρωτάθλημα θα διαψευσθούν. Αν ξέρουν την έκβαση του πρωταθλήματος να μας το πουν κι’ εμάς. Η Πάφος έχει την ομάδα αλλά είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες» είπε αρχικά και πρόσθεσε για την συνέχεια:

«Είναι μπερδεμένη η κατάσταση αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα δούμε πως θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Μας στοίχησε η κούραση και οι απουσίες. Είναι μια δύσκολη συγκυρία για όλους αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα αλλά αυτό πρέπει να αποτυπώνεται στο γήπεδο».

Πως αντέδρασε ο κόσμος;
«Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, είναι και η ήττα και η έκταση του σκορ και όλα. Ακόμα και στο μακρινό Παραλίμνι μας στήριξαν. Είναι η ώρα και τον παικτών οι οποίοι έχουν κάτι να ανταποδώσουν σε αυτό τον κόσμο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα;
«Θα λείψουν Μολ και Κουλς, επιστρέφουν Νέμετς και Ράσιτς».