4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο 91’Χάθηκε η νίκη του Εθνικού.Ο Οθέλλος ζωντανός με το 1-1

Στο 91’Χάθηκε η νίκη του Εθνικού.Ο Οθέλλος ζωντανός με το 1-1

By on 6 Μαρτίου, 2019 0 401 Views

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Εθνικός και Οθέλλος εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο Δασάκι, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 58΄ με διαγώνιο σουτ του Πιντσέλι μέσα από την περιοχή. Ο Οθέλλος πίεσε είχε δοκάρι με τον Κουμουρή στο 75΄, με την ισοφάριση να έρχεται στο 90΄+1 με τον Τσίτα με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασυνεννοησία των Μπογκατίνοφ και Ρόγκατς.

Ο Εθνικός με τους 47 βαθμούς παραμένει στην 2η θέση. Στο -4 από τον Εθνικό παραμένει ο Οθέλλος.

Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ο Μόμο Σάσι (είχε αντικατασταθεί στο 58΄) έτρεξε από τον πάγκο προς το μέρος του Βασιλείου Δημητρίου για να διαμαρτυρηθεί. Ο έμπειρος ρεφ τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ιωάννου (90΄+4 Φωτίου), Μαρκόσκι, Ρόγκατς, Ευσταθίου, Φοινίρης, Γκλιγκόροφ, Πιντσέλι, Θεράπωντος (54΄ Μαραθωνίτης), Καπαρτής (90΄ Κυπριανού), Ηλία

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ρομέρο, Γαβριήλ (76΄ Χατζηγιαννακού), Βασιλείου, Θεοχάρους, Κυριάκου, Φιάκας (62΄ Τσίτας), Τζιαμάς, Ζόλαντ, Σάσι (59΄ Κυριάκου), Κουμουρής, Σολάρι

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Μανώλης Τίγρης – Στέφανος Αναστασίου), 4ος: Αναστάσης Αναστάση, Παρ.: Σάββας Ζαφείρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκόσκι, Πιντσέλι