3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ:Η προεδρία της Ανόρθωσης δεν είναι αυτοσκοπός.Θέλω να πρωταγωνιστεί η Ανόρθωση.To θέμα Τιμούρ στην ώρα του

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ:Η προεδρία της Ανόρθωσης δεν είναι αυτοσκοπός.Θέλω να πρωταγωνιστεί η Ανόρθωση.To θέμα Τιμούρ στην ώρα του

By on 6 Μαρτίου, 2019 0 3561 Views

Ο πρόεδρός της εταιρείας της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Για την ανάληψη της ηγεσίας της εταιρείας…

«Νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνια και τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνω την ηγεσία του πιο ιστορικού συλλόγου της Κύπρου».

Για το στόχο του…

«Ο κύριος στόχος είναι διευθετήσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες για να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου. Ο δεύτερος είναι να αγωνίζεται η ομάδα με πάθος και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά. Στόχος είναι να λυθούν τα προβλήματα μέχρι τον Μάιο. Δικός μου στόχος δεν είναι να παραμείνω και μετά τον Μάιο.

Όλοι μας έχουν κάνει λάθη, εκτός από τους απλούς φιλάθλους. Ελπίζουμε στη νέα αρχή να τα βάλουμε όλα πίσω. Να κάνουμε ένα ξεκίνημα και να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο κόσμος».

Για το οικονομικό…

«Το ποσό που θα χρειαστούμε θα το γνωρίζω αύριο. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Θεωρούμε σημαντικό και το τελευταίο ευρώ που μαζεύουμε από τον κόσμο».

Για τον Γιούργκεν Στρέπελ…

«Δεν μπορώ προσωπικά να ξέρω τι θα συμβεί μετά τον Μάιο. Η εντολή μου είναι μέχρι τον Μάιο. Μετά θα αποφασίσουμε τι θα γίνει. Ο κ. Πουλλαΐδης έκανε διεργασίες αν θα εμπλακεί στα διοικητικά εδώ και καιρό. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να κάνει ότι θεωρεί σημαντικό για να τον βοηθήσει να πάρει μια απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό το αγωνιστικό και για αυτό κάναμε ότι έπρεπε για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο».

Για τη συνάντηση Πουλλαΐδη – Κετσπάγια…

«Υπάρχει μια συνάντηση του κ. Πουλλαΐδη με τον κ. Κεστπάγια. Αν θεωρήσει ο κ. Πουλλαΐδης ότι θα πρέπει να παρευρεθώ και εγώ, θα το κάνω. Οι σκέψεις του κ. Πουλλαΐδη είναι για τη νέα χρονιά. Τον Μάιο θα έχουμε γενική συνέλευση και θα παρθούν όλες οι αποφάσεις. Αγαπώ πολύ αυτό το σωματείο. Στόχος μου δεν είναι να παραμείνω και μετά τον Μάιο. Θέλω να κάνω τα πάντα, βήμα με βήμα. Στόχος είναι να βγει ενισχυμένη η ομάδα. Η προεδρία της Ανόρθωσης δεν είναι αυτοσκοπός. Ο τίτλος του προέδρου δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να πρωταγωνιστεί η Ανόρθωση».

Για το ότι ο κόσμος νιώθει πικραμένος…

«Πρέπει να έχουμε πρώτα την αξιοπρέπεια μας. Να πάμε πίσω και να δούμε τις ρίζες και τις αξίες μας. Πρέπει να δούμε ποιες ήταν οι αξίες μας. Αυτές θα φέρουν την περηφάνια μας. Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Αν γνωρίζει ο Γιούργκεν Στρέπελ τα όσα διαδραματίζονται με τον Τιμούρ Κετσπάγια…

«Με τον κ. Κετσπάγια δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία γραπτή. Να κάνουμε λίγη υπομονή. Έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε. Το θέμα του κ. Κετσπάγια, τον οποίο θαυμάζω, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή».

Για το ότι μικρή μερίδα του κόσμου που δεν θέλει τον Τιμούρ Κετσπάγια…

«Δεν νομίζω το 100% του κόσμου να αγαπά όποιο προπονητή και να φέρεις. Αν εμπλακεί ο κ. Πουλλαΐδης στα διοικητικά και θέλει να το κάνει με τον κ. Κετσπάγια, θα σεβαστώ αυτό το δεδομένο».

Για τον Ουζόχο…

«Έχω ζητήσει να ενημερωθώ από το νομικό τμήμα. Τις επόμενες μέρες θα πάρουμε τελειωτικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει ξανά».

Για τον Ντουγκλάο…

«Κάναμε μια συνάντηση, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση αύριο και θα την ανακοινώσουμε στον ποδοσφαιριστή. Του ζητήσαμε να μας δώσει 24 ώρες για να καταλήξουμε στην πιο σωστή απόφαση».

Για τον Μικελτάντζε…

«Επανήλθε στις προπονήσεις. Θα τον αξιολογήσει ο προπονητής».