5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Άσφαιρα τα πυρά της Δόξας…και 0-0 με την Πάφο

By on 9 Μαρτίου, 2019 0 362 Views

Σε ένα παιχνίδι που τόσο η Δόξα, αλλά και η Πάφος, ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας και περισσότερες τελικές προσπάθειες(14 έναντι 7 της Πάφου), ενώ έφτασε και πιο κοντά στο γκολ, κυρίως με τη φάση του Χατζηβασίλη στο 71’.

Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα έδειξε από τοπ πρώτο λεπτό του αγώνα ότι ήθελε τη νίκη, αλλά η αμυντική λειτουργία της Πάφου κράτησε ανέπαφη την εστία της, στο ντεμπούτο του Πέτρου, και έφυγε με βαθμολογικό κέρδος από το Μακάρειο στάδιο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους ευκαιρία να κλέψουν τους τρεις βαθμούς με τον Ράκελς στο 90+3, όμως ο Γκρεμσλ πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση.
Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Ιβάν Κάρλος, Μπατέν(84′ Παβλόφ), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα(83′ Παπαφώτης), Αλεξάνδρου, Ζατλ (65′ Χατζηβασίλης), Μιτρέα.

Στον πάγκο: Λοΐζου, Φερναντές, Άδωνη, Νελσίνιο

Πάφος: Πέτρου, Καρώ(54′ Σιρόκ), Χολτ, Ράσιτς(66′ Κουλς), Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο(81′ Παναγιώτου), Νέμετς, Ράκελς

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Λουλίνια, Ζαχαρίου, Κουλς, Ντόβπνια, Πολίτσι

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Χαράλαμπος Γεωργίου, Τηλέμαχος Τηλεμάχου) Αναστάσης Αναστάση (Ανδρέας Δημητρίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουκτάρης, Τίνκου, Μπόλιεβιτς / Φόλπρεχτ, Καρώ

ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 50