28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Ρονάλντο εναντίον Μέσι μόνο στον τελικό …

By on 16 Μαρτίου, 2019 0 515 Views

Η κλήρωση του Champions League διαμόρφωσε έτσι το δέντρο μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συγκρουστούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι.

Αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις να γίνει ένας τελικός Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Δεν συνέβη ποτέ, διότι καμία από τις δύο δεν κατάφερε να φτάσει στο στόχο, ικανοποιώντας τους φαν που ήθελαν να δουν την απόλυτη ποδοσφαιρική μάχη μεταξύ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Η κλήρωση του UCL που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) αναβίωσε το σενάριο CR7 vs Μέσι, αφού Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα μπορούν να συναντηθούν μόνο στο φινάλε της καλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και μία τέτοια αναμέτρηση θα έχει επετειακό χαρακτήρα, καθόσον συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον τελικό Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009. Τότε, οι “μπλαουγκράνα” είχαν επικρατήσει με 2-0 και ο Λιονέλ Μέσι είχε σκοράρει εκείνο το καταπληκτικό γκολ με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και χωρίς να φοράει το ένα του παπούτσι.