18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναστήθηκε η Τσέλσι…Κέρδισε με ανατροπή και ελπίζει για Champions League

Αναστήθηκε η Τσέλσι…Κέρδισε με ανατροπή και ελπίζει για Champions League

By on 31 Μαρτίου, 2019 0 372 Views

Η Τσέλσι που έμοιαζε κλινικά νεκρή για 86 λεπτά αναστήθηκε στο τέλος και με δύο γκολ από Αθπιλικουέτα και Λόφτους-Τσικ πήρε μία απίστευτη νίκη μέσα στην έδρα της Κάρντιφ (1-2).

Το σκηνικό ήταν σουρεαλιστικό. Οι οπαδοί της Τσέλσι απογοητευμένοι από αυτό που βλέπουν μέσα στο 2019 (4 ήττες σε 5 ταξίδια) με απολογισμό τερμάτων 14-0 και από αυτό που αντίκριζαν για 86 λεπτά στην έδρα της Κάρντιφ, άρχισαν να φωνάζουν ομαδικά: «We want Sarri out».

Το ακόμα πιο σουρεαλιστικό ήταν πως οι οπαδοί της Κάρντιφ συμμετείχαν στον χαβαλέ, φωνάζοντας: «We want Sarri in». Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το 1-0 με υπέροχο σουτ του Καμαράσα από το 46ο λεπτό και τίποτα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να αλλάξει, με τους Λονδρέζους να έχουν μόλις δύο σουτ του Ουίλιαν σε όλο το παιχνίδι!

Κάπου εκεί, ο νεκρός αναστήθηκε.

Από μία στημένη φάση και αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Κάρντιφ, ο Αθπιλικουέτα έκανε το 1-1 (84’) και η ψυχολογία γύρισε τούμπα. Ενστικτοδώς οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην περιοχή τους και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν την χαριστική βολή.

Μία καρφωτή κεφαλιά του Λόφτους-Τσικ έκανε το 1-2 (91’) και η Τσέλσι εξακολουθεί να κάνει όνειρα Champions League με την διαφορά από την τετράδα να μειώνεται στον πόντο!