19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Κυρία…η Ανόρθωση.Τριάρα με 10 παίκτες

By on 1 Απριλίου, 2019 0 2061 Views

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. H «Κυρία» επικράτησε με 3-0 της Αλκής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες.

Το συγκρότημα του Γιούργκεν Στρέπελ έκανε μια απλή και ουσιαστική εμφάνιση και με τα τρία γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίωρο έβαλε τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση ωστόσο η αποβολή του Ουζόχο επισκίασε τη χαρά της νίκης

Ο Μπεσάτ άνοιξε το σκορ στο 5΄ με μακρινό σουτ, σε μια φάση που φέρει μεγάλη ευθύνη ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Στο 22΄ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, έγινε δημιουργός, με τον Ντούρις να αυξάνει το δείκτη του σκορ. Το τρίτο γκολ των νικητών επιτεύχθηκε στο 30΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Πράνιτς μέσα από την περιοχή.

Η Ανόρθωση αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 23΄ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ουζόχο γιατί μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, πανηγύρισε με σφιγμένη γροθιά και ο β΄ βοηθός διαιτητής, Τηλέμαχος Τηλεμάχου, θεώρησε ότι έκανε προκλητική χειρονομία.

Η Αλκή πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ούτε στο μεγάλο διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν με περισσότερο ποδοσφαιριστή, μπόρεσε να απειλήσει πέραν της κλασσικής ευκαιρίας στο 33΄ με τον Ιβάν Κάρλος και Μπελαμεϊρί να σημαδεύουν το δοκάρι.

Στους 35 βαθμούς έφτασε η Ανόρθωση που πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά τις 20 Ιανουαρίου. Από την άλλη, η Αλκή με 23 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη της διαβάθμισης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιούργκεν Στρέπελ): Ουζόχο, Στρούνα, Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Βίκτορ, Κοφί, Πράνιτς (67΄ Ιωάννου), Κυριάκου (71΄ Μικελτάντζε), Στεφανέλι (24΄ Δημητρίου), Ντούρις

Στον πάγκο: Εγγλέζου, Κατσαράβα, Ράγιος, Μπουφ, Λαβόρδε, Παναγιώτου

ΑΛΚΗ (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Σταρόκιν (32΄ Χαρή), Ακόστα, Γκαντάτσια (67΄ Κωνσταντίνου), Σπόλιαριτς, Μπελαμεϊρί, Τριμπό (46΄ Μπανταρά), Ιβάν Κάρλος

Στον πάγκο: Εντουάρντο, Παναγή, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Ηλία, Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Όμηρος Τζιωρτζής, Τηλέμαχος Τηλεμάχου) 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρ.: Ανδρέας Γεωργίου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρτυματάς / Ακόστα, Φλόρες (3η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ουζόχο

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 350