17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αντεμπαγιόρ: Η μέρα που ο Μουρίνιο “επιτέθηκε” στον Ρονάλντο

Αντεμπαγιόρ: Η μέρα που ο Μουρίνιο “επιτέθηκε” στον Ρονάλντο

By on 27 Απριλίου, 2019 0 611 Views

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε τη στιγμή που ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύγκρινε τον Πορτογάλο κόουτς με τον Αρσέν Βενγκέρ και αποθέωσε τον CR7.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αφρικανός στράικερ θυμήθηκε την ημέρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε κατά του συμπατριώτη του επειδή δεν έπαιζε καλά.

“Στο ημίχρονο νικούσαμε με 3-0. Ο Μουρίνιο μπήκε στα αποδυτήρια, κλώτσησε ένα ψυγείο, πέταξε κάτω νερά και μας… σκότωσε όλους. Μια άλλη φορά, είχε πει στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όλοι λένε ότι είσαι ο καλύτερος στον κόσμο. Παίζεις τόσο άσχημα. Δείξε μου ότι είσαι ο καλύτερος». Στη συνέχεια ο Ρονάλντο έκανε χατ-τρικ”.

Ο επιθετικός από το Τόγκο θυμήθηκε κι άλλο περιστατικό με τον Ρονάλντο, στο γυμναστήριο: “Εγώ και ο Σέρχιο Ράμος ήμασταν οι πιο δυνατοί. Στη συνέχεια ήρθε στο γυμναστήριο ο Ρονάλντο και μας λέει: «Αυτά που κάνετε νομίζετε ότι είναι δύσκολα;». Εμείς σε απάντησή του κάναμε πέντε επαναλήψεις και αυτός…30!”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης θέλησε να καταδείξει τη διαφορά του Ζοζέ Μουρίνιο από τον Αρσέν Βενγκέρ. Για τον Αλσατό θυμήθηκε τα λόγια του προς τον Ανρί: “Σε έναν αγώνα χάναμε 2-1 στο ημίχρονο και δεν παίζαμε καθόλου καλά. Ο Τιερί Ανρί είχε χάσει την προσοχή του. Τότε του λέει ο Βενγκέρ: «»Ηρέμησε, είμαστε τέλεια. Έχουμε 65% κατοχή». Ο Ανρί του απάντησε: «Ποιος νοιάζεται; Χάνουμε». Αυτή είναι η διαφορά Βενγκέρ – Μουρίνιο.