11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024

ΜΕΣΙ:Πάμε να τα πάρουμε όλα!

By on 2 Μαΐου, 2019 0 520 Views

Ο… εξωγήινος της Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο ευχαριστήθηκε την γκολάρα στο 3-0 και έδωσε το σύνθημα για το τρεμπλ…

Πρόσθεσε ακόμα μία μυθική εμφάνιση στην απίστευτη συλλογή του από highlights. Κορυφαία στιγμή φυσικά η απίθανη φαουλάρα του. Ακόμα και ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος από αυτό που έκανε στο 3-0 επί της Λίβερπουλ: «Ηταν εκπληκτικό φάουλ. Το έψαχνα και είχα την τύχη να το δω να μπαίνει».

Ωστόσο, ο Μέσι είχε και άλλα πράγματα να σχολιάσει για την τεράστια νίκη στον πρώτο ημιτελικό, όπως το ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε την μπάλα στους Reds: «Μπήκαμε στο παιχνίδι με πολύ δύναμη, με καλό ρυθμό. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε την μπάλα κι αυτό μας κόστισε κάπως, αλλά βρήκαμε τον σωστό τρόπο να το διαχειριστούμε».

Δεν γινόταν να μην ασχοληθεί και με αυτό που έχασε στο φινάλε ο Ντεμπελέ, αλλά και τη ρεβάνς: «Αυτή η τελευταία ευκαιρία έπρεπε να γίνει γκολ. Εννοείται ότι θα ήταν καλύτερα τα τέσσερα γκολ από τα τρία. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι στο “Ανφιλντ” θα είναι δύσκολα. Τώρα όμως είμαστε ευχαριστημένοι με το εξαιρετικό παιχνίδι που κάναμε. Εχουμε ακόμα τρεις τελικούς, πάμε να τα πάρουμε όλα (σ.σ.: ημιτελικός, τελικός και Κύπελλο)».