17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Ο Ρονάλντο δεν χαρίστηκε ούτε στην Τορίνο(1-1)

By on 4 Μαΐου, 2019 0 482 Views

Η Τορίνο προηγήθηκε από νωρίς στο Allianz Stadium και πήγαινε για νίκη-Champions League αλλά στο 84′ o CR7 ισοφάρισε για τους αδιάφορους Μπιανκονέρι.

Μία μέρα πριν την 70ή επέτειο από την τραγωδία της Superga, η Τορίνο είχε την ευκαιρία να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη όσων χάθηκαν: Νίκη στην έδρα της Γιούβε και άνοδος στην 4η θέση, έστω σε ισοβαθμία με την Αταλάντα. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι έδειχνε όντως έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο, παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς με τον Λούκιτς μετά το λάθος του Πιάνιτς, αλλά τελικά ο Ρονάλντο ισοφάρισε για τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι παίζουν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες σχεδόν με όλους όσοι διεκδικούν είσοδο στην 4άδα και δείχνουν έτοιμοι να κρατήσουν… ίσες αποστάσεις: Ισοπαλία με την Ιντερ; Ισοπαλία και με την Τορίνο.

Το Derby della Mole άρχισε τέλεια για την Γκρανάτα, αφού στο 18′ ο Λούκιτς εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος του Πιάνιτς έπειτα από… εκτέλεση άουτ, πλασάροντας τον Σέζνι για το 0-1! Η Γιουβέντους θα μπορούσε να ισοφαρίσει με Ματουιντί (19′) και Ρονάλντο (25′) αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και γενικά το πρώτο ημίχρονο πέρασε μάλλον χαλαρά για την Τορίνο. Τα πράγματα, βασικά, δεν άλλαξαν στην επανάληψη, αφού οι Μπιανκονέρι δεν ήταν καλοί και έτσι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έβλεπαν τα λεπτά να περνάνε και πλησίαζαν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη επί της Κυρίας μετά τον Απρίλιο του 1995.

Μέχρι που φτάσαμε στο 84ο λεπτό και τα όνειρα έσβησαν. Η σέντρα του Σπινατσόλα από αριστερά είχε ως αποτέλεσμα την κεφαλιά του Ρονάλντο για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τη Γιουβέντους να έχει μόλις 5 βαθμούς στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, ως απόδειξη του πόσο αδιαφορούν πλέον στην πρωταθλήτρια για τα τελευταία ματς της σεζόν…

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Κουαδράδο (78′ Ματέους Περέιρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85′ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κεν.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Ντε Σιλβέστρι (89′ Τζάτζα), Λούκιτς (79′ Άινα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (70′ Μπαζέλι), Μπελότι.