3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Σε θέση για την Ευρώπη η Γουλβς.Κέρδισε την Φούλαμ

By on 4 Μαΐου, 2019 0 556 Views

Η νεοφώτιστη Γουλβς εξασφάλισε την 7η θέση χάρη στο 1-0 επί της Φούλαμ και πλέον θέλει νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό κυπέλλου επί της Γουότφορντ για να σφραγίσει ένα εισιτήριο Europa League.

Τηρουμένων των αναλογιών είναι σαν να πήρε πρωτάθλημα. Διότι ένα τέτοιο είναι αυτό στην Premier League δίχως τους Big-6 που ουσιαστικά παίζουν σε άλλη κλίμακα.

Το πρωτάθλημα αυτό λοιπόν που δίνει ως έπαθλο ένα εισιτήριο για το Europa League (αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει στον τελικό κυπέλλου την Γουότφορντ) το κατέκτησε η νεοφώτιστη Γουλβς, που ήταν η Σταχτοπούτα της χρονιάς.

Μπορεί να ζορίστηκε λιγάκι παραπάνω απέναντι στην αδιάφορη Φούλαμ, ωστόσο ο σκοπός επετεύχθη στο τέλος. Ένα γκολ του Βέλγου Λεάντερ Ντεντόνκερ έδωσε το χρυσό 1-0 που κλείδωσε την 7η θέση για την εκπληκτική ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που φέτος κόντραρε στα ίσα όλα τα θηρία.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σαουθάμπτον ταξίδεψε για τουρισμό στο Λονδίνο και η επίσης αδιάφορη βαθμολογικά Γουέστ Χαμ την περιποιήθηκε δεόντως. Δύο γκολ από τον Αρναούτοβιτς (16’, 69’) και άλλο ένα από τον Φρέντερικς (72’) υπέγραψαν το τελικό 3-0 που φέρνει τα σφυριά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας της Premier League και την 9η θέση.