4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβασμός χωρίς… σκοπιμότητες(Ανόρθωση-Πάφος 1-1)

Συμβιβασμός χωρίς… σκοπιμότητες(Ανόρθωση-Πάφος 1-1)

By on 5 Μαΐου, 2019 0 3373 Views

Σε ένα παιχνίδι, ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες, Ανόρθωση και Πάφος έμειναν στο 1-1.

Το παιχνίδι άρχισε με την Πάφο να προσπαθεί και να έχει κάποιες ευκαιρίες, οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν και έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με σέντρες. Ωστόσο ο Πέτρου είπε «όχι» σε Σίλντενφελντ και Στεφανέλι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ από την άσπρη βούλα στο 28’ με τον Πράνιτς. Ωστόσο, για την παράβαση που δόθηκε πάνω στον Στεφανέλι, η επαναληπτική προβολή δεν δικαιώνει την απόφαση του Λούκα Σωτηρίου. Στη συνέχεια, η Πάφος προσπάθησε να βρει φάσεις, και έφτασε στην ισοφάριση στο 44’ με μια φοβερή εκτέλεση φάουλ του Άνταμ Νέμετς.

Στην επανάληψη, είχαμε ένα γρήγορο ρυθμό, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με κορυφαία το δοκάρι στο 57’ του Ράγιος. Η Πάφος, με την πάροδο του χρόνου… συμβιβάστηκε με τον ένα βαθμό, και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Η Ανόρθωση, έψαξε τη νίκη όμως ο Πέτρου δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε.

Ανόρθωση: Δημητρίου, Κοφί, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Ράγιος(89′ Γεωργαλλίδης), Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς, Παναγιώτου(60′ Οικονομίδης), Ιωάννου, Στεφανέλι.

Πάφος: Πέτρου, Σιρόκ, Μπαγκάρντ, Χολτ, Φιλιώτης, Ζίβουλιτς, Λελιούκιν(46′ Ράσιτς), Κουλς, Ανγκούλο(82′ Λουλίνια), Νέμετς, Ράκελς(62′ Ζαχαρίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζίβουλιτς (3η), Ράσιτς

ΓΗΠΕΔΟ: «
Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 648

Διαιτητής: ΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Α’ Βοηθός: ΝΙΚΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
Β’ Βοηθός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑ
Τέταρτος: ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΟΥΚΚΑΣ
Παρατηρητής: ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ