4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απο μόνος του ο Πουλλαίδης δεν μπορεί να καλύψει όλες τις αναγκες

Απο μόνος του ο Πουλλαίδης δεν μπορεί να καλύψει όλες τις αναγκες

By on 7 Μαΐου, 2019 0 3880 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας.

Για την χθεσινή συνέλευση;
«Έγινε το αναμενόμενο. Αναλύθηκαν λεπτομερώς οι προτάσεις και έγινε και η επιστροφή των μετοχών που καθιστούν ξανά τον Χρίστο Πουλλαίδη μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Είναι πολλές οι εκκρεμότητες που είναι ανοικτές και τονίστηκε η ανάγκη να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Είναι δύο μισθοί στους ποδοσφαιριστές, η συμφωνία με την Όρενμπουργκ για τον Ντούρις και οι συμφωνίες με Ιγκιεμπόρ και Φιλγκείρας. Έκανε μια σημαντική εισφορά ο κ. Πουλλαίδης για να κλείσουν κάποιες από τις εκκρεμότητες και τα άτομα που έχουν την ευχέρεια πρέπει να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Είναι κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ το ποσό που χρειάζεται;
«Δεν είναι και το πιο εύκολο να μαζευτούν αυτά τα χρήματα κι εγώ με την σειρά μου καλώ όσους μπορούν. Όλοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και δη ο κ . Πουλλαίδης ο οποίος δεν μπορεί από μόνος του να καλύψει αυτές τις ανάγκες».

Ποιος θα είναι ο πρόεδρος της εταιρείας;
«Γίνονται διάφορες διαβουλεύσεις τόσο για την προεδρία της εταιρείας αλλά και γενικότερα για τον καταρτισμό του νέου συμβουλίου».

Με τον προγραμματισμό τι γίνεται, προχωρεί κανονικά ο Τιμούρ Κετσπάγια;
«Όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας, εφόσον προκύψει κάποια επισημοποίηση συμφωνιών με παίκτες ή οτιδήποτε άλλο θα ανακοινωθούν. Μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να περιμένουμε. Όλα αυτά τα θέματα θα έχουν εξελίξεις πολύ σύντομα. Κάποιες περιπτώσεις είναι σε καλό δρόμο και πιθανότατα να φέρουν σύντομα εξελίξεις».

Είστε αισιόδοξοι ενόψει και της νέας χρονιάς;
«Είναι δύσκολο να είναι χειρότερα τα πράγματα στη νέα σεζόν μετά και από αυτά που έχουν συμβεί φέτος».

Τώρα παίζεται με την Αλκή, μια ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, θα παίξετε ρόλο ρυθμιστή…
«Παρακολουθούμε κι εμείς αυτή την μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο επόμενος μας αντίπαλος είναι άξιος θαυμασμού και οι ποδοσφαιριστές του και ο προπονητής του. Για εμάς στόχος είναι να πάρουμε έξι βαθμούς μέχρι το τέλος, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με εμάς. Θα υπάρχουν και πάλι πολλές απουσίες και θα είναι εκ νέου μικρή η αποστολή».

Που θα γίνει και πότε η προετοιμασία;
«Αναμένεται να αποφασιστεί και θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Λίγο πολύ οι μέρες είναι γνωστές και μένει να επισημοποιηθούν οι ακριβείς ημερομηνίες».