27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η παράδοση καλά κρατεί. (Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε και αυτή την φορά την Ομόνοια)

Η παράδοση καλά κρατεί. (Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε και αυτή την φορά την Ομόνοια)

By on 11 Μαΐου, 2019 0 9189 Views

Στο παιχνίδι το οποίο προηγήθηκε των πανηγυρισμών στον εξώστη, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-1 της Ομόνοιας και έδωσε συνέχεια στο απίστευτο αήττητο σερί στα ντέρμπι «αιωνίων». Με τη νίκη αυτή το ΑΠΟΕΛ έφτασε του 67 βαθμούς μετρώντας έναν εξαιρετικό απολογισμό φέτος στα μεγάλα παιχνίδια, στα ντέρμπι. Από την άλλη η Ομόνοια το πάλεψε περισσότερο από το σημείο που μείωσε στο σκορ και μετά αλλά η 3η φετινή ήττα από το ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός.
Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στο 18΄ με τον Σόουζα σε ένα σημείο που κυριάρχησε και θα μπορούσε μέχρι την ανάπαυλα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το έκανε με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ όταν ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Βύντρα στο 76΄.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ.Αναστασίου): Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε, Μότα, Σοάρες, Γκόμες, Μαυρίας (63΄ Χαραλάμπους), Κολοβός (75΄ Μόντες), Ραμίρεζ (90+2΄ Λοίζου), Νταρμπισάιαρ

Στον πάγκο: Αντωνίου, Γκαφούρ, Λόρα, Λοέ, Κατελάρης, Χαραλάμπους, Εντρένα, Μόντες, Λοίζου

ΑΠΟΕΛ (Π.Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Φακινέττι, Μοράις (85΄ Αρτυματάς), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (46΄ Τάμαρι), Μπέζιακ (77΄ Μπάλογκ)

Στον πάγκο: Ρομό, Αρτυματάς, Εφραίμ, Ζαχίντ, Κασίνι, Νατέλ, Αλωνεύτης, Καρλάο, Μπάλογκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Κολοβός, Γκόμες (3η)/ Γιάκολις, Σόουζα (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 3.000
Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ιωάννης Λαζάρου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ομηρος Τζιωρτζής
4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου