5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Για απορίες στη διοίκηση.Εγω ξέρω αυτά που είπαμε με τον πρόεδρο

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Για απορίες στη διοίκηση.Εγω ξέρω αυτά που είπαμε με τον πρόεδρο

By on 19 Μαΐου, 2019 0 6687 Views

Στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το μέλλον του και για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση του.

«Για μένα αυτό που ισχύει είναι ότι δυο εβδομάδες πριν κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο και είπαμε και στην διάσκεψη κάποια πράγματα. Για οποιεσδήποτε απορίες έχετε απευθυνθείτε στην διοίκηση» δήλωσε χαρκατηριστικά.

«Βάλαμε αρκετά νέα παιδιά για να δούμε πόσο μπορούν να αντέξουν σε αυτό το επίπεδο. Έπαιξαν πολλά πιτσιρίκια. Ανταποκριθήκαμε καλά, προηγηθήκαμε στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία για δεύτερο γκολ, δεν το κάναμε και σε κάποια στιγμή η ΑΕΚ όντας πιο έμπειρη ομάδα περίμενε το λάθος και το εκμεταλλεύτηκε. Κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και ιδιαίτερα των νεαρών. Το κρατάμε αυτό και συνεχίζουμε» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Έκανε και έναν μίνι απολογισμό ο Ελλαδίτης τεχνικός…

«Θέλω να κάνω έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς. Όταν ήρθα η ομάδα βρισκόταν σε μια δύσκολη θέση αγωνιστικά. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα. Ήμασταν 7-8 βαθμούς μακριά από την 6άδα. Τερματίσαμε στην 5η θέση στην κανονική διάρκεια. Φέραμε κάποιους παίκτες τον Γενάρη για να βάλουμε ταχύτητα. Μαυρίας και Κολοβός βοήθησαν και κλήθηκαν και στην Εθνική ομάδα. Ο Ατζαγκούν μας βοήθησε στο πρέσινγκ, όχι όμως επιθετικά αυτά που ήθελα. Εξελίξαμε κάποιους ποδοσφαιριστές όπως ο Τζιωνής και ο Χαραλάμπους. Φτιάξαμε έναν κορμό με Κύπριους με μεταπωλητική αξία και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Στα πλέι οφ θέλαμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν θετική η εικόνα μας. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στο τεχνικό κομμάτι, θέλουμε δουλειά αλλά φάνηκαν σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς».