27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Με ή χωρίς Τάμαρι το ΑΠΟΕΛ θέλει νταμπλ

By on 22 Μαΐου, 2019 0 4003 Views

Ο πρώτος μεγάλος στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και υλοποιήθηκε εδώ και αρκετό καιρό για το ΑΠΟΕΛ που δίνει σήμερα το τελευταίο ματς της χρονιάς και έχει τη δυνατότητα να κάνει το νταμπλ που είναιμο δεύτερος μεγάλος στόχος .

Μπορεί να έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας όλα αυτά τα χρόνια, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κορεσμός έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα και φιλοδοξούν ότι θα κατακτήσουν και αυτό το τρόπαιο, γράφοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τον επίλογο της χρονιάς.

Είναι και ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τον Ιταλό προπονητή στην πρώτη του χρονιά στην Κύπρο και πιθανότατα στο τελευταίου του ματς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, να κατακτήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους και φιλοδοξεί ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη και θα τα καταφέρει.

Αν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει και το κύπελλο θα είναι το 22ο στην ιστορία του, καθώς είναι πολυνίκης του θεσμού ενώ θα κάνει το 7ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Το προηγούμενό τους κύπελλο οι γαλαζοκίτρινοι το κατέκτησαν το 2015 στον τελικό και πάλι με την ΑΕΛ που είχε γίνει στο ΓΣΖ και επικράτησαν με 4-2.

Το πιο μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να αφορά τον Μούσα Τάμαρι. Ο Ιορδανός προέρχεται από περίοδο αυστηρής νηστείας λόγω του ότι υπάρχει ραμαζάνι, είναι καταβεβλημένος και γίνονται σκέψεις να μην χρησιμοποιηθεί.

Αν δεν αγωνιστεί, τη θέση στην επίθεση θα πάρουν Μπέζιακ ή Μπάλογκ. Παίζεται επίσης η θέση του τερματοφύλακα, ανάμεσα σε Βάτερμαν και Ρομό. Για τις άλλες θέσεις δεν υπάρχουν ερωτηματικά και θα αγωνιστούν οι Ιωάννου, Μερκής, Γιάκολις, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ντε Βινσέντι και Νατέλ.