4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Λόρια και Τορνίκε έκλεισαν στην Ανόρθωση.Τι είπε για την επιστροφή και τους στόχους του

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Λόρια και Τορνίκε έκλεισαν στην Ανόρθωση.Τι είπε για την επιστροφή και τους στόχους του

By on 28 Μαΐου, 2019 0 6785 Views

Δηλώσεις σε εφημερίδα που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, έκανε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια.

Για την επιστροφή του δήλωσε: «Δύο φορές στο ίδιο το ποτάμι; Δεν δίνω σημασία σε αυτά. Είχα πολλές φορές πρόταση από την Ανόρθωση όμως τώρα ήταν η ώρα να επιστρέψω στην ομάδα. Πέρασε πέρα της μισής μου καριέρας εδώ. Ξέρω πρόσωπα, καταστάσεις και προβλήματα και γνωρίζω τι πρέπει να γίνει για να λυθούν. Η  ομάδα δεν πήρε τίτλο για 10 χρόνια. Τώρα μία νέα διοίκηση έγινε με στόχο να λυθούν τα προβλήματα, ενώ επέστρεψε πίσω και ο πρώην πρόεδρος που θα είναι υπεύθυνος για τα διοικητικά/οικονομικά και εγώ για το ποδόσφαιρο. Υπέγραψε για δύο χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον ένα τίτλο. Η ομάδα μου υποσχέθηκε πως δεν θα ταλαιπωρηθούμε από προβλήματα του παρελθόντος. Είμαι φιλόδοξος και ήρθα εδώ για να πετύχω. Η Ανόρθωση τερμάτισε στην έβδομη θέση, όμως άμα πας έκτος ή τέταρτος αυτό δεν είναι επιτυχία και ούτε θα υπολογιστεί ως έτσι. Πρέπει να προκριθούμε στο Europa και να παλέψουμε για τον τίτλο. Έκανα πολλά για αυτό τον σύλλογο και προτίθεται να κάμω ακόμη περισσότερα. Έκανα τα πάντα για να εξασφαλίσω ότι χρειάζομαι για να πετύχω.»

Για τους Γεωργιανούς της ομάδας: «Ο Κατσαράβα έκανε εγχείριση στη μύτη και είναι στην Τυφλίδα, ενώ ο Μπέκα θα κάνει εγχείρηση για αμυγδαλές. Θα μείνουν και οι δύο στην ομάδα.

Dublin , Ireland – 26 March 2019; Giorgi Loria of Georgia during the UEFA EURO2020 Group D qualifying match between Republic of Ireland and Georgia at the Aviva Stadium, Lansdowne Road in Dublin. (Photo By Stephen McCarthy/Sportsfile via Getty Images)

Θα έρθει και ο Λόρια(τερματοφύλακας). Συμφωνήσαμε αλλά λόγω του ότι θα είναι στην Εθνική θα έρθουμε εμείς στην Γεωργία για τις υπογραφές συμβολαίων

Ο Τορνίκε υπέγραψε ήδη(επιτελικός μέσος). Έτσι την επόμενη χρονιά θα έχουμε 4 Γεωργιανούς.»