10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η επίθεση Μπλάκκη κατά του Ν.Κίρζη(κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία)

Η επίθεση Μπλάκκη κατά του Ν.Κίρζη(κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία)

By on 29 Μαΐου, 2019 0 772 Views

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, Γιώργος Γιάγκου- Μπλάκκης έκαμε μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, όπου εξακοντίζει σοβαρές κατηγορίες εναντίον του προέδρου της εταιρίας Νίκου Κίρζη. O Απόλλωνας εξέδωσε ανακοπινωση -απάντηση ενώ ο Γιάγκου κλήθηκε στην αστυνομία για κατάθεση σχετικά με αναφορές του για ενέργειες που εμπίπτουν σε νομικά ποινικά παραπτώματα.

Aναλυτικά η ανάρτηση του κ Γ.Γιάγκου:

«Προς: Πρόεδρο του Απόλλωνα Κύριο Νίκο Κίρζη

Τους τελευταίους 3 μήνες μετά την παραίτηση μου από την θέση του Security Officer της ομάδας ακούγονται πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους με οδήγησαν σε αυτή.

Οι περισσότεροι λόγοι και φήμες έρχονται να σπιλώσουν το όνομα και την υπόληψη μου και λυπάμαι να πω ότι οι περισσότερες συκοφαντίες ακούγονται δια του στόματος σας.

Όταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΛ στις 9/2/2019 στο Τσίρειο Στάδιο συγκεκριμένα στα VIP και ενώ υπήρχε στα σκαριά η περιβόητη υπόθεση «ΟΥΖΟΧΟ» ,παρουσία Φανούριου Κωνσταντίνου, μελών του Συμβουλίου καθώς και οπαδών, ξεκινήσατε προσβλητική επίθεση και αμφισβητήσατε την ικανότητα μου στο πόστο το οποίο κατείχα.

Ο λόγος και η αφορμή της επίθεσης ήταν ότι σας είχα πει εν μέσω όλων αυτών των αναταραχών οτι καλό θα ήταν και φρόνιμο για την ασφάλεια σας να τοποθετήσετε ειδικό φρουρό έξω από την οικία σας. Εσείς σαν «μαινόμενος ταύρος», αρχίσατε να αρνείστε κάθε βοήθεια και να επικαλείστε παραβίαση της προσωπικής σας ζωής.

Ερωτώ εγώ πώς μπορούσατε να ζητάτε από εμένα ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ να αναλάβω εξ’ολοκλήρου ευθύνη σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε σε εσάς ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του Συμβουλίου, αφού δεν ήσασταν διατεθειμένος να πληρώσετε για περισσότερα άτομα; Είναι ανθρωπίνως αδύνατο ένα άτομο να έχει ταυτόχρονα τον έλεγχο 12 ατόμων.

Πώς μπορείτε να με κατηγορείτε,να με προσβάλλετε και να επιρρίπτετε ευθύνες σε μένα ότι δεν προστάτευσα όσο έπρεπε εσάς προσωπικά όταν στο πρόσφατο παρελθόν εσείς ο ίδιος με δική σας πρωτοβουλία (…).  Περιττό να σημειώσω ότι όλα αυτά έγιναν παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου.

Απαντήστε μου πώς μπορούσα να παραμείνω στην θέση μου μετά από όλες τις προσβολές και κατηγορίες οτι δεν σας προστάτευσα σωστά; Κάτι με το οποίο διαφωνούσα και ακόμα διαφωνώ κάθετα.

Γι’αυτό και στο τέλος της διένεξης μας προσβεβλημένος πήγα μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Φανούριο Κωνσταντίνου στα αποδυτήρια, ο οποίος και επιμελήθηκε την σύνταξη του μηνύματος παραίτησης μου.

Εδώ και 3 μήνες ακούω υπομονετικά όλους τους κακεντρεχείς ψιθύρους γύρω από το όνομα μου κι ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσείς… Έφτασε όμως ο «ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ»

Σας καλώ να απαντήσετε σε όλα αυτά.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για τις προσβολές προς το άτομο μου και όπως αποκαταστήσετε το όνομα μου γιατί διαφορετικά θα προβώ σε περισσότερες αποκαλύψεις που αφορούν εσάς προσωπικά και άλλα μέλη του Συμβουλίου σας.

Τις οποίες αποκαλύψεις γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια ο Φανούριος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Παπαγιάννης, οι οποίοι ήταν παρόντες.

Και τελευταίο να σας πω, ότι μπορεί πριν λίγες μέρες ίσως καταφέρατε χρησιμοποιώντας από την πλευρά εσάς και των συνεργατών σας, κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να με φιμώσετε προσωρινά, παρεμποδίζοντας τους δημοσιογράφους να παρευρεθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη… ΑΛΛΑ ένα θα σας πω Κύριοι… ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ…ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ…;;;;»

Σημείωση: Έχει αφαιρεθεί κείμενο από την ανάρτηση του Γιώργου Γιάγκου, για νομικούς λόγους.