1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Οδεύει προς την ΑΕΚ ο Ματίας Σπόλιαριτς

By on 30 Ιουνίου, 2019 0 9766 Views

Πολύ κοντά σε συμφωνία για παραχώρηση του Ματίας Σπόλιαριτς είναι Απόλλωνας και ΑΕΚ.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, όπως έχει κάνει ξεκάθαρο στον Απόλλωνα, είναι να γίνει η μεταγραφή και κάτω απ’ αυτά τα δεδομένα, η διοίκηση των γαλάζιων μπήκε σε ουσιαστικές επαφές με την ΑΕΚ, που φαίνεται να αποφέρουν αποτέλεσμα.

Μάλιστα το Σάββατο, στην παρουσία του προέδρου Νίκου Κίρζη και του τεχνικού διευθυντή Πέτρου Κονναφή, προτάθηκε στον Ματίας νέο τριετές συμβόλαιο από τον Απόλλωνα, πρόταση την οποία απέρριψε, καθώς θεωρεί ότι το ποδοσφαιρικό το καλό για τον ίδιο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι να μην συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού, με την ΑΕΚ να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, όλα δείχνουν ότι ΑΕΚ και Απόλλωνας θα προχωρήσουν σε συμφωνία και ο Ματίας θα μετακομίσει στην ομάδα της Λάρνακας με ελευθέρα μεταγραφή, με τους γαλάζιους να βάζουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στο ταμείο τους. Θυμίζουμε ότι ο Σπόλιαριτς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και από τη στιγμή που δεν επιθυμεί να παραμείνει είναι και προς συμφέρον της ομάδας της Λεμεσού η παραχώρηση του έναντι σεβαστού χρηματικού ποσού. Είναι πολύ διαφορετική περίπτωση από τον Ρομπέρζ, καθώς με τον Γάλλο υπάρχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια.